Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg a fogyast,...

Hogyan oldjam meg a fogyast, ha nem szeretem a hust?

Figyelt kérdés

Regebben sok csirkemellet ettem, de ma mar alig birok megenni barmifele hust. Kacsamellet neha eszek, mert az finom, de alapvetoen nem szivesen eszek felvagottakat, husokat barmilyen formaban, valahogy nincs hozza gyomrom.

Nem vagyok vega, mert a tojast szeretem es a sajtot is. Zoldsegekbol nem tudok barmit megenni, mert van ami nagyon puffaszt. Karfiolt, brokkolit es huvelyeseket nem igazan ehetek emiatt.

Ugye igy nehez megoldani az alacsony ch bevitelt.

Mi lenne szamomra az idealis modszer?

#fogyás #husmentes etrend
2015. dec. 8. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Vegán étrend egy halom van a youtubon (többek közt ott árasztanak el) Egész jó dolgokat lehet találni

Nézd meg hátha látsz valami finomat. Healtyh vegan, vegan diet, meg what i ate today címszavakkal pl

2015. dec. 8. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogy nehéz így az alacsony ch bevitel :D

Írod, hogy eszel tojást és sajtot. Azok nem szénhidrátosak. A zsírok sem azok. A zöldség igen, de némelyikből ehetsz egy kilót is ketogén diétában... Ha némelyik puffaszt (bár lehet, hogy elkészítése a gond), egyél másmilyet. Ott vannak a olajos magvak is.

De a fogyáshoz nem kell ám alacsony ch bevitel... Ahhoz kalóriadeficit kell, amit 3-400g ch mellett is el lehet érni... Igazából szinte bármennyi nmellett, testméret, izomtömeg, anyagcsere, aktivitás függvénye...

Még a vegánok között is van, aki kevés szénhidrátot eszik. Az már szerintem is trükkös, de az egészséges vegán étrendhez már eleve oda kell figyelni.

2015. dec. 8. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nezz utana a vegan etrendnek. En kb 90%ban vegan eteleket eszem es fogytam 25 kg-ot. Az izomzatom is megmaradt, szoval nekem nagyon bejott. De hozzateszem vegaN es nem vegetarianus. A tejtermeketol ugyanis kifejezetten hizom.
2015. dec. 9. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vegán vagyok, bármilyen kérdésed van nyugodtan írj. Személy szerint sokkal komfortosabban érzem magam a bőrömben, amióta ezt az életmódot folytatom.
2015. dec. 9. 23:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. :)
2015. dec. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!