Egy 180 cm nőnél mennyi kb. a megfelelő súly?
Figyelt kérdés
Néhány jellegzetesség: átlagos mellek, nem löttyedt, de nem izmos kardio mozgást szokott végezni formában van, de még egyszer mondom, nem izmos. vékony derék, vastag lábak. 18/L2015. dec. 4. 22:20
11/12 anonim válasza:
Én 178cm vagyok és számomra 57 lenne az ideális súly. Jelenleg 63 vagyok és nem vagyok kövér, de a tökéletes alakhoz a hasamról és a fenekemről kéne kicsit leadnom. Mikor 73 kb voltam (az volt a max, 18 évesen, 10 évvel ezelőtt) az szerintem túl sok volt, kövérnek éreztem magam.
Azt mondom, minden ember más, valaki vékony csontú, valaki nem, és máshogy néz ki a felesleg mindenkin. Szerintem a te magasságodhoz a 60-65 kg megfelelő.
Hidd el, a következő pár évben sokat fogsz még változni, nőiesedni minden különösebb edzés vagy diéta nélkül is.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2015. dec. 6. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!