Ez a módszer vajon hatásos lehet? Lent
16 éves, 170 cm-es 62kg-os erős csontozatú lány vagyok.2-3 kiló felesleg van rajtam, ami ellen szeretnék tenni, de nem kemény fogyókúrákkal. Pár dolgot találtam ki, megmondanátok hogy lesz-e hatása ésha igen kb mennyi idp múlva?
1. este 6 után nem eszem semmit
2. a brutális mennyiségű édességfogyasztásomat nagyon lecsökkentem
3. kerülöm a kenyér és tésztaféléket
4. nem iszom cukros üdítőt, csak vizet, de abból min. 2 litert naponta
5. heti 2-3x elmegyek biciklizni 1-1 órára
6. esténként fél óra alatt átmozgatom a testem lábemelésekkel, felülésekkel és nyújtásokkal
7. töbet gyaloglok a busz helyett
Na vajon lesz eredmény? Előre is köszönöm!

Ha tényleg ennyi cukros szart ettél eddig, és azt elhagyod, szerintem lesz változás. Alkattól is függ, de nálam 2-3 kilót jelentett, hogy a teából elhagytam a minimális mennyiségű cukrot is és nem ittam kólát (sok teát iszom, kb. napi 4 kockacukorról van szó és heti 2 liter kóláról).
A gyümölcsöket jó, hogy elkezded enni, de ha nem szereted az ananászt, fölösleges kínoznod magad. Én sem szeretem. Oké, hogy "zsírégető" hatást tulajdonítanak neki, de ezt mondják a citrusfélékre is, és egyáltalán nem úgy kell elképzelni, hogy megeszed az ananászt és gyorsabban fogysz. Azt edd, ami ízlik, akkor ki tudsz tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!