Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, önértékelési teszt?

Lányok, önértékelési teszt?

Figyelt kérdés

Egy pszichológus ismerősöm rendhagyó tesztet készít lányoknak az önképpel kapcsolatban, ez az egyik kérdése, itt segíthettek neki. A kérdés:

Adott Baba Yaga, a boszorkány, aki az erdőben lakik, és egy csomó kincset őriz a kunyhójában. De Baba Yagáról azt is tudjuk az orosz népmeséből, hogy nagyon szereti a fiatal lányokat, mármint megenni. :) Szóval, ha valaki odamegy a kunyhójához, és az illető nem elég kövér, akkor Baba Yaga simán megengedi, hogy magával vigyen annyi kincset, amennyit elbír. Ha viszont úgy ítéli meg, hogy elég kövér falat, akkor megsüti vagy megfőzi vacsorára. A trükk az, hogy nincs megadva, mit jelent pontosan az "elég kövér". Szóval az a kérdés, hogy te vállalnád-e, hogy bemész Baba Yaga kunyhójába, ha igen, miért, ha nem, miért nem. Ja, és a válaszban még meg kell adni azt is, hogy hány éves vagy, hány cm és hány kg, hogy legyen objektív adat a felméréshez.

2015. nov. 30. 09:48
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én most mennék a kincshez, 1 hónappal ezelőtt nem mentem volna :D 15 éves vagyok, 167 cm és 46 kg.
2016. júl. 1. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!