Fiú vagy lány vagy? Az se mindegy, hogy zsírtól vagy izomtól vastag. :)
2015. nov. 20. 21:20
2/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 23 éves.
2015. nov. 20. 21:21
3/11 anonim válasza:
Guggolas Kitörés (ha nem tudod mi az ird be a googleba
2015. nov. 20. 21:25
4/11 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés!
Guggolástól, plusz kitöréstől pont nem lesz vékony a lábad, hanem izmos lesz.
Menj el futni, és végezz sok kardió és aerob edzéseket.
2015. nov. 20. 21:37
5/11 anonim válasza:
Ahogy már írták, nincs helyi fogyás, genetika, hogy honnan, milyen mértékben és ütemben fogysz.
Nyilván körte alkat vagy, ezen nem tudsz változtatni; optikailag javíthatsz rajta megfelelő öltözködéssel, ill. a felsőtest izmosításával.
2015. nov. 20. 22:01
6/11 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs. Ha eleve genetikailag aránytalanul valamivel vastagabb a lábad, mint a felsőtested, ezt nem tudod eltüntetni. Aerob edzéssel talán 'fogyhatsz' belőle. Én is ezzel a problémával küzdök, fénykoromban sem tudtam az aránytalanságot eltüntetni, ha túlságosan ráedzettem csak izmosabb lett, még nagyobb, ez sem volt jó.
2015. nov. 21. 14:40
7/11 anonim válasza:
Épp az hogy ha vékony a felsőteste akkor hogy fogyjon abból ia fog.Azért mondtam guggolás kitörés izmos lesz akkor. Sok jobb látni az izmot mind a zsírt . Sok okos
2015. nov. 21. 18:09
8/11 anonim válasza:
Kedves 7-es, a sok okos, tudja, és le is írtam, a 4-esben, hogy a guggolástól IZMOS lesz a lába. DE, ha a lábán ZSÍR található, azt guggolással NEM FOGJA eltüntetni!! Csak aerob és kardió edzéssel!
A sok okos, azt is tudja, hogy a guggolás és kitörés, IZOMERŐSÍTŐ GYAKORLAT!!!
2015. nov. 21. 21:49
9/11 anonim válasza:
Ne magyarázd meg
2015. nov. 21. 22:17
10/11 anonim válasza:
Ha nem tudod értelmezni a leírtakat, akkor MENJ VISSZA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!