Hogyan fogyjak le, hogy megváltozhasson az egész életem?

Első körben olvass vissza, rengeteg ilyen általános kérdés van s miért kéne regényt írnunk ide. Ez egy nagyon gazdag téma, kicsit is hozzáértők is köteteket írhatnának róla, s az infó egy része neked nem is lenne érdekes, mert más típus vagy. Sokféle módszer van s nem mindenkinek való akármelyik. Van pár általános dolog, amit rengeteg helyen megtalálsz, én már nem írom le századjára (úgy értem, én írtam le százszor. túl régóta és túl sokat vagyok itt). De számos dolog többé-kevésbé egyéni s jobb, ha kitapasztalod, számodra mi a megfelelő s megtalálod a saját utad.
Életmódváltást ajánlok, mozgással, s általánosan a szénhidrátcsökkentést szoktam ajánlani, mivel az sokaknak jót tesz, ha nem is állítom, hogy máshogyan nem lehet vagy ne lenne ember, akinek a szénhidrátdús táplálkozás az ideális. S nem akarom eldönteni, mennyire legyél szigorú, az egészséges ételeket tekintve pedig alaposan megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint a tk kenyér szuper, más hozzá se nyúlna, ugyanez a tejtermékekkel...
Kevés dolgot lehet biztonságosan mondani. Jó, ha elhagyod a cukros dolgokat s rendes ételeket eszel (nem péksüti ebédre, hanem inkább fehérje és zöldség).
Kinek a fokozatos életmódváltás jó, kinek a drasztikus és hirtelen fajta.
Ha írsz az étrendedről, illetve arról, hogy milyen irányban vagy hajlandó változtatni, mi szerinted az egészséges, az segít valamit a válaszadásban.
No, azt hiszem, eleget írtam egyelőre. Konkrétumokat nem fogok, mert azt általánosan nem lehet.

Fordítsd meg!!!
Változtass az életeden, és ha azt jól csinálod, akkor egész biztosan le fogsz fogyni!!!
Helyes étkezés = napjában többször, de keveset
Helyes étrend = minél kevesebb lisztes és cukros dolgok, inkább csak baromfi húsok, több zöldség és gyümölcs. Persze ez utóbbinál sem a tömény édes, magas ch-tartalmúak!
Helyes életmód = napi rendszeres mozgás, akár gyaloglás, akár kerékpár, vagy éppen otthoni mozgás, de legyen minden napra 1-1 adag (=óra) beiktatva
Egész biztosan pár hét múlva már jelentős változást fogsz tapasztalni nemcsak a közérzetedben, de a testsúlyodban is!!!

6-os vagyok!
Kimaradt: minimum naponta 1,5 - 2,0 liter folyadék = víz, tea, és nem holmi cóla, és egyéb bolti palackos pancsok!!!

Aranyos vagy!
De miért januártól "futni fogok..." kezdd el ma!!!
Gyalogolj ma!!!
Amit ma legyalogolhatsz, amit ma lefuthatsz, azt már januárban nem tudod megtenni, hiszen akkor azt a távot kell legyalogolnod, azt a távot kell lefutnod, ami azokra a napokra esedékes!!!
Érted ugye??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!