Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! Mit tanácsos...

Fogyni szeretnék! Mit tanácsos enni ilyenkor, és mit nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Iskolába járok még és fogyni szeretnék kb 7-8 kg-ot. Pár hónapja felszaladtak rám a plusz kilók amit le szeretnék adni. Mit tanácsos vinni az iskolába ami nem hízlal? Itthon mit egyek, hogy ne legyek rosszul? (Sokszor úgy fogyóztam, hogy koplaltam..) Láttam hasonló kérdéseket ezen az oldalon és írták, hogy salátákat is lehet vinni iskolába. Tulajdonképpen milyen salátát? Mit tartalmazzon? Az Update-s ételek tényleg hatásosak? Láttam update-s pudingot is és hasonlókat azokat nyugodtan ehetném? :)

És kb mennyi idő alatt tudnék lefogyni ennyit? Persze mozgással, tornázzással!

Kérlek normális válaszokat írjatok:)

Előre is köszönöm.:)

19/l

2015. nov. 16. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Bármit ehetsz, amit eddig, csak kevesebbet. Mindent mérjél, vedd a felét annak, amit eddig egy adagnak mértél ki. Saláta az általában zöldséget jelent, ami lehet bármi: uborka, káposzta, kalarábé, cukkini, répa, cékla, savanyúkáposzta stb. szóval kis kalóriatartalom, sok növényi rost. De ehetsz erjesztéssel készült tejterméket is: kefir, joghurt, korpát belekeverve. Az update ételek némelyikébe hashajtó van belekeverve, azért hatásos. Kevés zsír, de az olajos mag formában mehet (dió, mandula, mogyoró), minimális kenyér és sütemény, mehet tojás, sovány hús, sovány sajt. És ha éhséget érzel igyál meg 1 pohár vizet és húzd szorosra a derékövet. Nem vicc !!
2015. nov. 16. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ :)

Rizst lehet enni? Valahol azt olvastam, hogy igen valahol pedig azt, hogy nem javasolt.. és a sajt?

2015. nov. 16. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a Te döntésed. Ehetsz rizst és normális, zsíros sajtot is, nekem speciel egyikkel sincs bajom. A sajtban zsír van nem kevés, a rizsben szénhidrát. Mennyiség és étrend kérdése, hogy belefér-e. A sok szénhidrát, sok zsír kombó fogyás/hízás szempontjából az egyik legrosszabb, de ez mennyiség kérdése. Kalóriadeficitet kell elérned s egészségesen célszerű táplálkoznod. Hogy ehhez a te egyedi szervezeted számára mi az ideális, azt nem tudhatom. Vagy hogy mi laktat téged, miből mennyi az adagod... Arra vigyázz, hogy elég fehérjét vigyél be. Mik a fő fehérjeforrásaid? Ha a sajtot akarod választani, akkor célszerű visszafogni a szénhidrátot, mert sok zsírt fogsz enni...
2015. nov. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!