Mikor mondjam el a barátomnak, hogy étkezési zavarom van?
1 hete járunk, már észre vette, hogy nem eszek vele sosem és azt vezette be, hogy ha én nem eszem, akkor ő sem. De nekem így borzalmas, mert nem szeretem, ha belém eröltetik a kaját, rám jön a sírógörcs. Mindegy, Ti ezt úgy sem értitek meg...
A lényeg, hogy az ilyen dolgot mennyi idő után illik elmondani? :S Mert már nagyon kellemetlen nekem...
"Mindegy, Ti ezt úgy sem értitek meg... "
Miért feltételezed hogy nem értenénk meg? Mert szerinted csak te vagy így egyedül a világon, ezért senki nem fogja megérteni? Akkor a barátodtól se várd el hogy megérti.
Ahogy leírtad, abból nekem nem étkezési zavarnak tűnik, hanem az evés körüli hisztinek, amivel azt akarod akár tudat alatt is elérni, hogy figyeljenek rád, foglalkozzanak veled, esetleg különlegesnek tartsanak, mert hogy ezt úgysem értheti meg senki.
Akár valóban betegség, akár hiszti, mondd el neki minél hamarabb, bár azért az egy hetes járás még nem igazán kapcsolat, de ahhoz hogy esélye legyen bármi kapcsolatnak fontos dolgot nem szabad eltitkolni.
Hány éves vagy? Miért nem eszel?
Azért nem eszem sűrűn, mert fogyókúrázom. Van, hogy pár napig semmit nem eszem, vagy egy hétig, aztán rám jön a falásroham és ennem kell. Utána vagy kihányom vagy hashajtózok vagy mindkettő egyszerre. Nyáron szépen lefogytam, nagyon csinos voltam de én nem láttam semmi változást, pedig rengeteg volt és elkezdtem enni illetve zabálni szó szerint, hogy ennek semmi értelme, minek szenvedjek ha nem is fogyok?? Pedig fogytam csak én barom nem láttam... Nagyon minimális kaját ettem és mellette tornáztam, mozogtam minden nap..
De ezt így nem mondhatom el neki, legalább is még nem.
Nem azért nem mert egyedül vagyok ezzel a problémával mert tudom, hogy nem. Csak félek, hogy nem értene meg.
19/L
Köszönöm a válaszokat!!!
Csináld azt hogy fotókat csinálsz magadról 4hetente, de úgy hogy nem látszódik az arcod.
Ha később összehasonlítod vagy mást megkérsz rá akkor simán fogod látni az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!