163-165cm magas vagyok körübelül és 52-53-54kg! Ez sok?
Figyelt kérdés
12L2015. nov. 14. 09:00
1/8 anonim válasza:
Hát... Én 167 cm vagyok, 41 kg, és még így se vagyok sovány, sőt, mi több, középsúlyú vagyok...
2/8 anonim válasza:
Dehogy sok, teljesen normális, ideális súly. Habár 12 évesen pont mindegy hogy 40 vagy 60 kiló vagy.
3/8 anonim válasza:
Az első válaszoló egy.....inkább nem mondok semmit, csak nem normális. Dehogy sok.
4/8 anonim válasza:
OKnak tűnmik, persze nem látunk. Ha idősebb lennél, azt mondanám, szerintem kevés és izmosodj ;) Persze nem mindenkinek muszáj ezt tenni, de jót tesz az alaknak s más szempontból is hasznos.
5/8 anonim válasza:
Ezt neked kell látnod. Sajnos a te esetedben ezt így megmondani nem lehet. Függ a testfelépítésedtől is. Fiatal vagy, kislány, de a mai fiatalokból kiindulva elképzelhető, hogy korodhoz képest fejlett vagy. Ehhez a magassághoz ez a súly nem sok, sőt kevés is, egy felnőtt nő esetében. Ahhoz, hogy egy hozzád hasonló gyermeknél, aki a pubertás előtt áll ez megállapítható legyen, ahhoz látnunk kellene téged.
Ezért persze, most ne tegyél fel magadról képet. Szerintem nem sok, inkább normális. Ne tömd magadba az édességet, a csipszet és a kólát, a suliban tedd magad oda rendesen torna órán, esetleg járj el valamilyen sport szakkörre és akkor nem lesz gond. Igazán csinos nagy lány lesz belőled.
6/8 Fanni90 válasza:
Te hogy érzed Magad? az a lényeg. Tök mindegy, mit mond a táblázat, vagy a média.
7/8 anonim válasza:
Összetenném a kezem, ha újra 54-55 kg lehetnék (egymagasak vagyunk.)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden választ mindenkitől! Megtudtam amit meg akartam :) Köszönöm
2015. nov. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!