Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tócsni nagyon hízlal?

A tócsni nagyon hízlal?

Figyelt kérdés

Tudom nem kellett volna, de imádom és megettem 9 kicsi tócsnit kb egy órája :) járok edzeni, ma is voltam holnap is megyek.. Fogok tőle hízni?

170/ 76 kg jelenleg. 5kg már lement. :)

2015. nov. 8. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Használni biztos nem használt :)

Ha edzés után etted, akkor nem alakul zsírrá, ebből fogja a szervezeted visszatölteni a szénhidrát raktárait, nem a testzsírodból. Szóval nem híztál tőle, de a mai edzés zsírégető hatása kuka. :)

2015. nov. 8. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerős, ezt én is megjátszottam pár napja, csak én krumplifasírttal, ennyit a ketogén diétámnak... :D Sikeres kísérlet volt, spontán saját recept :) Szerencsére rengeteg zsírt felszívott, nem csupa szénhidrátot ettem... :P Persze ez nem szerencsés kombó.

Nos, ha ez nem dobta meg nagyon a kalóriabeviteledet, akkor olyan sokat nem árthatott fogyás szempontjából, bár a test működése bonyolyult, biztos van, akinél bekavar ez. Igazából nem ideális étel fogyáskor, de néha miért ne ennénk ilyesmit, ha ezzel jobban bírjuk hosszútávon a gyűrődést, amit azért még a legélvezetesebb súlycsökkentő diéta is tartalmazni szokott? Kivéve, ha pl. lenyom vagy ettől többnapos ereszdealahajamba kezdesz, esetleg bűntudatod lesz (ilyen rajtad nem látszik, helyes :))... Mert az káros.

2015. nov. 8. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
en a tocsniba karikazok olivabogyokat is es az kisse hasmenest okoz ugy nalam..de mindenesetre zsirpapiron sutobe sutom a tocsnikat es nagy reszelon reszelem es jo ropogos ugy..nekem napi keretbe par darab beleszok ferni
2015. nov. 8. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

2. voltam.

Egészen más ízük van, de sokféle tócsniszerű zöldséges étel létezik. A krumplisba is szoktam hagymát, répát és főleg cukkinit tenni, de a krumpli is lecserélhető cukkinire, zellerre, paszternákra s más dolgokra. Nekem mind ízlik, de persze a krumplit semmi nem pótolja, mivel egyedi íze van. Szoktam néha kísérletezni kevés krumpli, sok szénhidrátszegény zöldség kombóval, egész OK kompromisszumos módszer számomra, mivel a krumpliíz elég jól kijön kisebb mennyiség esetén is. Így sem igazán illeszkedik az étrendembe, de néha jólesik, ha pedig elég kevés, akkor még bele is férhet egy normál napomba.

2015. nov. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!