Nagyin hizlal az energia ital?
Figyelt kérdés
általában minden este meg iszom egyet. ez nagyon hizlal?mit javasoltok le álljak vele?2010. márc. 17. 23:26
12/21 anonim válasza:
este ne igyál energiaitalt, mert vacakul fogsz tőle aludni (koffein, szénsav stb.).
13/21 anonim válasza:
Én is imádom,de nem napi szinten iszom. HIZLAL!! Igyál cukormenteset,én is azt iszom! Amugy tényleg nem a legegészségesebb,ha naponta megy!
14/21 Krisz85 válasza:
ha az íze miatt iszod, akkor igyál tejsavófehérjét lefekvés előtt, abból van 50 féle ízben, és még finom is, ha laktózérzékeny vagy, akkor tejsavófehérje izolátumot igyál, lefekvés előttt az egyszerű szánhidrátnak nincs helye az étrendedben ha zsírmentes testet akarsz.
15/21 anonim válasza:
"szerintem nem hízlal viszont az érrendszeredet tönkreteszi a sok koffein mintha meginnál egy liter kávét olyan, bár a szívroham nem hízlal ugy hogy semmi gond, nem néznek meg az utcán :)"
Ha elolvasnád mi van ráírva, akkor látnád, hogy egy csésze kávé koffeintartalma sokkal magasabb, mint az energiaitalé. Ezért nem is iszok energiaitalt, mert kb semmit sem ér.
16/21 anonim válasza:
itt azt írják pl hogy 4 szer anyi van benne mint a kávéban , biztos márkától is függ
17/21 A kérdező kommentje:
hát köszi. a lényeg a lényeg hogy le kell áljak vele , meg is teszem :)
2010. márc. 18. 23:05
18/21 anonim válasza:
:D Ha a mamádon van az energiaital, akkor nem hízlal annyira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!