Nagyin hizlal az energia ital?
Figyelt kérdés
általában minden este meg iszom egyet. ez nagyon hizlal?mit javasoltok le álljak vele?2010. márc. 17. 23:26
1/21 anonim válasza:
szerintem nem hízlal viszont az érrendszeredet tönkreteszi a sok koffein mintha meginnál egy liter kávét olyan, bár a szívroham nem hízlal ugy hogy semmi gond, nem néznek meg az utcán :)
2/21 anonim válasza:
nagyon, állj le vele, nézd meg mi van benne
3/21 anonim válasza:
szerintem egy doboz még nem annyira káros.Én iskolába napi 3-4 et ittam meg és semmi bajom sincs tőle persze nem ajánlatos sokat inni mert tényleg nem egészséges és rosszabb dolgokat művelhet mint a kalória.
4/21 anonim válasza:
23:45 Semmi bajod nincs tőle --> hát persze, mert ez úgy megy mi? a dohányzásnál is egyből alakul ki a tüdőrák? pff
5/21 anonim válasza:
sztem nagyon is....
énis minennap ittam de mondta anyukám h nagyon sok szénhidrát van benne meg stb és leálltam...
és már vhogy nem is kell mert már kb 2 hónapja nem ittam
de azért jó lenne :D
de azért a whiskys energiaitalt azért kóstold meg xD:D
6/21 anonim válasza:
Hogyne hízlalna emberek :D 30g cukor egy dobozba... 6kanál cukor..................
7/21 anonim válasza:
Heh! Hát ja! igaza van az utolsónak! Majd idősebb korára jönnek a panaszok! nem is akár milyenek!
10/21 anonim válasza:
Ha előtte 2 órát edzettél akkor igen egészséges, újratölti a szénhidrát készleteidet. Különben meg mi a francnak iszod azt a szart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!