Duci, telt csajok! Miért vagytok álszentek és fogyókúráztok mindig?
Annyi gyönyöeű csinos plus size lányt làtni az utcàn..legtöbben miért utáljàtok magatokat,miért fogyóztok eszeveszettul?
Miért nem alartok boldogok,felszabadultak lenni?Miért nem hiszitek el hogy a pasitok imàd titeket? Miért nem lehet elhinni hogy nagy erőfeszítés nélkül is lehetsz jö nő? Csak sportolni kéne néha,neg normàlisan enni..és szeretni önmagad.
Nincs olyan,aki az önsanyargatás helyett inkább megsimogatja a pocijàt? Aki hagyja hogy a pàrja markolássza az ágyba? Aki szexinek làtja magát domborodó pocival is,mikor màr rég volt ideje edzeni?
Manapság mindenki utálja magát. És persze másokat is.
Aki kövér az azért, aki sovány az azért, aki normális testalkatú az meg talál valami más okot arra, hogy utálja magát és így másokat is, mert így folyton az az érzése van, hogy mások jobbak nála.
Ez a nőkre persze fokozottan igaz. Egyébként erről ők tehetnek, mert amióta munkába álltak, azóta jelentős vásárlóerőnek számítanak, és ezért ótvar reklámokkal meg miegymással mosta a média ilyenre az agyukat.
Áh, de szánalmas ez az egész világ...
:-)
Nem érdekel, hogy kinek kellek kövérebben. Ha magamnak nem tetszem s főleg ha egészségtelenebb vagyok sok hasi hájjal s kisebb az esélyem a hosszú, fitt életre s az egészen enyhén kockás hasra... Na, akkor igenis fogyok valami megfelelő, élvezetes módon, ha megtehetem :)
A páromnak (akit nem cserélek le 15 év után) amúgyis jobban tetszem karcsún (bár egy szava nem volt, amikor kövérebb voltam). Ő is vigyáz a vonalaira.
Az edzés sem csak párkeresés céljából van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!