Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az öv bevált valakinek?...

Ez az öv bevált valakinek? Lejebb a honlap címe!

Figyelt kérdés

[link]

meg azt nem értem , hogy ha nem válik be akkor visszatudod küldeni 14 nap után. De ha senkinek se válik be mindenki visszaküldi így nincs bevétel. Akkkor ttuti hat nem?

2010. márc. 17. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"elvileg ez összehúzza az izmokat mintha felülést csinálnék"

- Csak felülésektől sosme leszel vékony.

2010. márc. 17. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Inkább egy ilyent vegyél:

[link]

Anyu ilyent vett, és ez tényleg jó, de 20ezret spórolt volna, ha máshol is szétnéz.

2010. márc. 17. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó linkelt termékével csak az a baj, hogy azt csinálni is kell és az már nem jó. Ezért az meg azért nem fog használni, mert be lesz b.aszva az ágy alá összecsukva, mert "nehéz", meg "nincs rá időm", meg "most mostam hajat nem akarok leizzadni".

A lustáknak ez nem jó. Azok várják mint a messiást azt a terméket, ami a tv előtti tespedés közben lefogyaszt.

2010. márc. 18. 00:42
 14/14 A kérdező kommentje:

ja... csak tuodo én képes vagyok dolgozni! azt is írja , hogy a narancsbőr ellen is jó...

én járok edzőterembe is , csak gondoltam , itthon mikor öcsémre kell vigyázni ne menjen kárba, és valami olcsóbb dolgot itthonra is nézni! tehát ne hurrogj le !!!!! kösz! ^^

ja és tudod mindenki magából indul ki! :S

2010. márc. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!