Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169 cm és 57 kg? Tornázom és...

169 cm és 57 kg? Tornázom és update szerint táplálkozom, jó lesz ez így?

Figyelt kérdés

Első nap 40 perc torna és 60perc szobabicikli, ezután következő nap 40 perc torna és 20 perc szobabicaj és utánna 40 perc szobabicaj, majd így előlről mindig.

Eredményes lehet?

2010. márc. 16. 18:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és kb 3-4 kg-ot szeretnék leadni.
2010. márc. 16. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Csináld és majd kiderül. Nem vagyunk egyformák, én az életben nem kajálnék update szerint, más meg soha nem számolná a fehérje-szénhidrát-zsír bevitelét, mint én... Kinek mi jön be. Csináld, és majd alakítsd úgy ahogy az eredmények szükségessé teszik.
2010. márc. 16. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

áruld már el minek akarsz fogyni?

172 centihez 55 kiló vagyok,hizni probálok,esik le rolam a 27es nadrág is...

22/L

2010. márc. 16. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kellene fogynod, de nem az a kérdés. Az én tanácsom az, hogy előbb bicajozz (hogy felvidd a pulzusod a zsírégető tartományba), és aztán tornázz. Úgy már fogysz és alakot formálsz. Sok sikert!
2010. márc. 16. 18:44
 5/8 anonim válasza:
34%

Ez a suly a magasságodhoz tökéletes, ha tovább fogysz akkor gusztustalan fogpálcika leszel :D Ne tedd tönkre az alakod, én ezt tudom mondani:)

18/F

2010. márc. 16. 18:45
 6/8 anonim válasza:
100%

Ez vagy off vagy egy jenő....

Nincs mit leadnod! Szegy fel egy - két kilot és dugjál rendszeresen akkor nem jut az eszedbe minden hülyeség..

2010. márc. 16. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem is jó a súlyod

de hogy kérdésedre válaszoljak ennyi mozgással ha tényleg rendszeresen csinálod többet is le fogsz fogyni. illetve ne ijedj meg ha a mérleg nyelve nem megy lefele az alakod változni fog, de kilóban ez nem biztos hogy követhető lesz mivel az izomszövet nehezebb mint a zsírszövet te meg ennyi mozgással izmot építesz, ami egyébként nagyon jó mert sokkal egészségesebb. szerintem dicséretes hogy nem 1 hetes ésszerűtlen koplalásokkal akarsz megszabadulni a feleslegtől hanem ilyen összeszedetten állsz hozzá.

2010. márc. 16. 23:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsónak főleg, mert tényleg nem megy lejjebb a mérleg mutatója, azt hittem én csinálom rosszul!:-)

2010. márc. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!