A víz koplalás esetén hízlal?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm pár hete elkezdett koplalni. Egyszerűen nem tudtam lebeszélni róla. Na most arra panaszkodik, hogy ha nem eszik, csak iszik pár kortyot, már attól hízik 1-2 dekagrammot. Ez lehetséges?2015. okt. 15. 20:03
11/22 anonim válasza:
Ne kanállal egye a vizet, hanem villával, akkor nem hízlal annyira.
12/22 A kérdező kommentje:
Szólok a szüleinek akkor.
És egyébként én nyilván tudom, hogy ez hülyeség, beteges amit csinál magával. Csak ő nem hajlandó megérteni.
2015. okt. 15. 21:11
13/22 anonim válasza:
Fogyaszt. A savadat semlegesíti, míg az anyagok (mert vannak benne) felszívódnak, tehát terheli a gyomrodat, munkát ad neki. önmagában a víz nem hizlal, inkább fogyaszt, de esélytelen, hogy kimutassák egy-két nap alatt.
14/22 anonim válasza:
Basszus, ti normálisak vagytok???????
Ha megiszol 2 deci vizet, akkor 20 dekát "hízol", ha kihugyozód, akkor fogsz :))))
EZ kicsit fárasztó estére :(
15/22 anonim válasza:
ha kihugyozód, akkor fogYYYYsz :))))
16/22 anonim válasza:
Csak azért jelentkeztem be, hogy leírjam, hogy hülyék vagytok.
17/22 anonim válasza:
Akkor ha már itt tartunk elmondom, hogy minél régebb óta nem eszel, annál erősebb lesz a sava és fennáll a veszélye, hogy kikezdi a hasfaladat, ami könnyen gyomorfekélyhez vezet. inkább ne is fogyókúrázz, ha még azt sem tudod, hogy a víz hizlal e. Akkor pedig majd nem győzöl gyógyszereket írotgatni fel, hogy ne lyukadjon ki a gyomrod.
18/22 anonim válasza:
A legjobb barátnőd mi? .... Valld be nyugodtan, hogy te.
19/22 A kérdező kommentje:
De jó, hogy jobban tudod, ki vagyok, mint saját magam. :) Nem süllyednék arra a szintre, hogy névtelenül égessem be magam, mint most te.
2015. okt. 16. 21:54
20/22 anonim válasza:
Én 2 perc alatt hízok fél kilót, ha benyomok egy sört :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!