Ez hány kcal volt kb?
Telefonról vagyok,ezért kaloriabazis,stb. Ilyeneken nem tudom megnézni,de kíváncsi lennék,mert mielőtt megjön mindig van egy "zabálós" nap,máskor nem így eszek,szóval savazást nem kérek :D
Szóval: 7db sajtos pogácsa(kicsi fornettis)
3dl kakaó (bolti zacskós)
Töltött puszedli 5db
2 olajban kisütött virsli,kb 6-7szem sültkrumpli
1 bomba energiaital
10dkg szőlő
Kb. Negyed puncs szelet.
Ezek szerintem kb. 2000 körül vannak,tényleg nem szoktam ennyi hülyeséget enni,de havonta megengedem magamnak..egyébként még mindig vergődök valami édességért..más is van így néha? :D

Szerintem több, mint 2000.
Ha havonta egyszer van csak ilyen napod, akkor nem kell azzal foglalkozni, hogy hány kalória.
Viszont rossz nézni, hogy csak szemetet eszel, a csalónapnak sem ez a lényege.

Az utolsó kérdésre tudok caak válaszolni. Én nem vergődöm az édességét, egyszerűen napi 1-2-3 alkalommal eszem. Ha nem viszem túlzásba, nem kavar be. Jó lenne ritkítani a dolgot, de 4 év alatt még nem sikerült elérnem. Viszont nagyon szénhidrátszegény édességeket készítek, s jó összetételben. Nincs nagy különbség az édességeim és a normál ételeim némely része közt.
A Te napod viszont elég siralmas volt. Hogy képes valaki ekkora ívben kerülni a zöldséget? Tudom, nem vagyunk egyformák...

A kalóriabázis szerint:
7 darab (151 g) fornetti sajtos pogácsa 619 kcal
3 dl (300 g)Kakaós tej 198 kcal
75 g töltött puszedli 269 kcal
1 adag (130 g) Sült virsli 300 kcal
1 doboz (250 g) Bomba energiaital 128 kcal
100 g Szőlő 78 kcal
0.25 darab (13 g) Puncs szelet 46 kcal
Összes kcal bevitel:1,637 kcal
Ebben van 58 g fehérje, 212 g szénhidrát és 48 g zsíradék

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!