Miért nem birom ki? Mit kéne tennem?

Növessz akaratot.Nem fogsz lefogyni ha nem csinálod meg, ha nem vagy képes magadért megtenni, akkor hagyd a francba az egészet.
kezdet voltam.

Szia!
A hűtőszekrény, vagy az éléskamra, szekrény stb. ajtajára ragassz egy-egy képet egy ocsmány kövér, és egy szép alakú emberről. Mikor "zabálni" méssz, nézz a képekre, és számolj el 10-ig. Kérdezdd meg magadtól, hogy melyíkre akarsz hasonlítani, és válassz!!!

Háát igen,ismerős.
Nekem is ez a problémám!
Kipróbáltam már a hűtős témát, meg odaálltam a tükör mindig kaja előtt...Rengeteg motivációm van arra,hogy lefogyjak. Apám is örökké piszkál,hogy milyen kövér vagyok.
Már 2 x sikerült lefogynom (kb 5-kg felesleg ugrál le fel rajtam),de mindig visszahízom:'((

Nekem is vannak olyan időszakok, amikor már egyszerűen NEM ÉRDEKEL, hogy van rajtam 13 kg, csak zabálok, zabálok. Aztán ránézek a mérlegre, visítok egyet, és visszatérek a fogyókúrához.
Mérlegeld magadban, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a túlsúlynak. Le is írhatod. Ennek alapján dönts. Ne kínzásnak fogd fel a fogyókúrát-egy időben én is annak tekintettem, és nem fogytam-hanem egy kemény melónak, ami után nem pénzt kapsz, hanem szebb külsőt. És akkor se keseredj el, ha közbe esik 1-2 rázósabb nap, semmi baj, ha tartasz egy kis szünetet. Igaz, evvel meghosszabbítod a fogyókúrád, de gondolj arra, hogy sokkal jobban fogod magad érezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!