Diéta alatt, főzelékhez melyik a legjobb liszt? Zabliszt? Valamint barna rizst lehet enni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 15:35
1/7 anonim válasza:
Minek kell hozzá liszt?Vegyél ki egy kis főtt zöldséget belőle,turmixold,öntsd vissza,kész a sűrítés.Lehet enni barna rizst.
2/7 anonim válasza:
Én nem diétázom, de nem teszek bele lisztet :)
3/7 anonim válasza:
Ahogy az első mondja, felesleges a liszt, saját anyagával sűrítsed. A barna rizs se sokkal jobb, mint a fehér, szóval azt hanyagolnám.
5/7 anonim válasza:
Én szezámot használok, finom. Rántás kell, egyrészt az íz miatt is (finom a zöldség, de csak nyersen szeretem magában), másrészt anélkül egyedül megeszem az egész fazékkal és jól se lakom... Legyen már benne kalória is. Bár nem mindenki így működik, tudom.
De a pirított szezám igen jó. A napraforgó se rossz, bár azt sosem használom magában.
6/7 anonim válasza:
Ja, aki akar, nyilván használhat zablisztet, a diétázó maga dönti el, milyen diétát folytat... Én nem szeretem a zabot és próbálok kevés szénhidrátot enni, mert nekem az a jó, ezért nem használok szénhidrátbombákat, mint a keményítődús ételek.
De 1-2 deka zab semmi gondot nem okozhat, sőt, különbséget se sokat látok, ha egyszer az adott ember étrendje úgyis tartalmazza.
7/7 SugarCat válasza:
Mi teljes kiőrlésű lisztet vagy zabpehelylisztet használunk rántáshoz,de pl. sárgaborsó főzeléknél nem is kell semmilyen rántás,sima natúr joghurttal szoktunk akkor habarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!