Megfigyeltétek mar, hogy a legtobb "duci" iszonyat jokedélyu, jokedvu ember?
Huu, szlalomoztam itt a kategoriak kozott, aztan ebbe tettem be a kérdést. Igaz, én nem vagyok duci ( még, ha nem figyelek az leszek, szoval probalok figyelni magamra), de tény, van par tulsulyos ismerosom, lanyok leginkabb, akik annyira jopofak, viccesek, allandoan jokedvuek.
Ti is talalkoztatok mar ilyenekkel?
Anyukám pl. rengeteget sírt, nem kapott magára való ruhát, cukra lett, inzulint kapott, szúrkálnia kellett magát, kapkodta a levegőt, nem bírt megtenni egy hosszabb sétát, meg is halhatott volna, mert már veszélyes stádium határára jutott. Amióta lefogyott EGÉSZSÉGESEBB súlyra, sokkal vidámabb.
Sokaknak nincs akaraterejük, és tudják, hogy betegek, és a vidámsággal leplezik a bajt, mások előtt nem mindenki hajlandó kimutatni, milyen fájdalmai vannak emiatt.
Az. 10 kövér emberből legalább 9et zavarja, hogy kövér. Ezen nincs mit szépíteni.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!