Ha kitartok sikerulhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok a segitsegeteket szeretnem kerni,20eves vagyok 9honapja szultem terhesseg alatt felszaladt ram 26kilo terhesseg elott 51kilo voltam a vegere 77lettem es a korhazbol 72vel jottem most 71kilo vagyok es 155 centi. Szoszerint olyan vagyok mint egy hordo mar egyelatalan nincs onbizalmam eldontottem hogy lefogyok,mert ezt a sulyt mar a testem jelzi hogy nem birja! Nagyon nagy hat es derek fajdalmaim vannak estenket sirhatnekom van annyira faj a gerincem olyan mintha darabokra akarna torni,soha nem voltam kover a legnagyobb sulyom terhesseg elott 55kilo volt. Ugy szeretnem kezdeni a fogyast hogy mindennap gorkorcsolyazok es dietazok egy heten egyszer vasarnap viznapot tartok mig nem megy le ot kilo addig szeretnem igy csinalni utana tornazni majd lassan kent elkezdeni futni szerintetek sikerulhet 21kilotol szeretnek megszabadulni. bocsanat a helyesirasert a valaszaitokat elore is koszi.2015. okt. 6. 15:13
1/5 anonim válasza:
Ha szoptatsz, ne diétázz, vagy csak nagyon óvatosan. A 21 kilóra ne gondolj! Mindig egy kis célt tűzz ki! Ha két hét alatt le tudsz adni egy kilót, az már nem rossz. A sportot nagyon ajánlom, a víznapot nem. Hogy soha nem voltál kövér, az kicsit furcsa, mert 155 ventihez már az 51 kiló is határeset, az 55 pedig egyértelműen túlsúly.
2/5 anonim válasza:
155 centihez 55 kiló nem kövér (bár ki mit nevez annak. én semmiképp nem tudom annak nevezni), az sem tuti, hogy felesleget jelent, ez izomtömeg kérdése.
Szerintem se tarts víznapot, kérdező, semmi szükség ilyen extra dolgokra, egyszerűen egyél picit visszafogottabban és egészségesen s mozogj.
3/5 anonim válasza:
1.
te normális vagy???
155 centihez az 55 kg túlsúly?
gondolkozzál már
155 centihez az 55 az tökéletes
megáll az ész :O
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen akkor megfogadom a tanacsotok es nem tartok viznapot.
2015. okt. 6. 16:15
5/5 A kérdező kommentje:
2. mar nem szoptatok.
2015. okt. 6. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!