Szerinted aki ilyet mond, azt érdekli vagy érdekelte is valah a saját teste annyira, hogy általánosan tisztában legyen annak kiterjedésével, vagy akár rendszeresen önvizsgálatot tarson, akár mérleggel, centivel vagy csak simán kézzel, tükörrel?
Igen, lehet szerintem. De aki ilyet mond azt nem is érdekli igazán, csak amikor már szuszog 1 szint lépcsőtől mert aznap nem működött a mozgólépcső, onnantól már csak sopánkodni tud, hogy ő ezt nem vette észre
2015. okt. 2. 11:48
2/8 Andizsuzsi válasza:
Ha valaki hízik évente 2-3 kilót, az nem egy feltűnő változás. 8-10 év alatt viszont jelentős. Valószínűleg így gondolta.
2015. okt. 2. 12:08
3/8 anonim válasza:
Igen. Nekem is sikerült. Egyetem első két éve alatt felszaladt 8 kiló. Csak akkor észleltem, mikor nem jöttek rá a ruháim, de még azt sem vettem komolyan, mert előtte mindig azt mondták, túl vékony vagyok, elkezdtem hízni, és mindenki örült otthon, nem szóltak miatta, az egyetem pedig új közeg volt, ők nem láttak előtte nekik fel sem tűnt. Jól éreztem magam a bőrömben,jókat ettem, nem méricskéltem magam. Aztán a vidéki egyetemről átkerültm Pestre, elkezdtem kicsita divattal is foglalkozni és szembesült a ténnyel, hogy a csajok többségén sokkal jobban néz ki mint én. Elemeztem a hibalehetőségeket és rájöttem, hogy a hiba azzal a néhány plusz kilóval van. Onnantól kezdtem bele a fogyóba. 6 kilót sikerült leadnom, de a maradékkal vért izzadok.
2015. okt. 2. 12:28
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Most nézem, hogy legalább 20 helyen elgépeltem, de remélem így is érthető. Ha az ember nem nézegeti magát állandóan, más köti le, az elején képes "észrevétlenül" felszedni pár kilót.
2015. okt. 2. 12:30
5/8 anonim válasza:
Sok kilót nyilván észrevesz az ember, de párat nem feltétlenül és a lassú hízásistrükkös lehet, főleg, ha valaki sosem volt karcsú. Nekem világéletemben nagy volt a hasam, s évi 1 kilóval híztam. Természetesen tudtam erről, deahhoz sok idő kellett, hogy tudjam, megint híztam vagy sem (nem tudok akármekkorára hízni, a kalóriabevitelem közel konstans, nem súlyfüggő. egyszer még fogytam is, mert túl felszaladt a súlyom s nem tudtam tartani a rengeteg s nem megfelelő evés mellett sem).
De a tízszer gyorsabb fogyásomkor sem vettem észre változást, csak sok idő múlva, hirtelen, de direkt keresnem kellett azt is (a ruhák azért mutattak valamit). De sok részem majdnem vagy egészen olyan, mint 20 kilóval ezelőtt. Ez is számít, arányos hízás vagy sem.
2015. okt. 2. 12:46
6/8 anonim válasza:
Megöregedni is lehet észrevétlenül, nem mindenki kukkolja görcsölve folyamatosan a mérleget meg a tükröt.
2015. okt. 2. 13:14
7/8 anonim válasza:
#6 persze, de attól függ ki számára észrevétlen ez és hogy mennyire tudatosan nem vesz erről tudomást és hajlik át igénytelenségbe vagy szimplán ostoba tagadásba...
2015. okt. 2. 13:24
8/8 anonim válasza:
Egyértelmű hogy tudsz hízni anélkül is hogy észrevennéd, esetleg ha a megérzésed azt súgja hogy híztál akkor észreveheted, de anélkül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!