Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretet hiány miatt állandó...

Szeretet hiány miatt állandó ehetnék,? Lehetséges? És hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Én olvastam, hogy ez úgy működik, hogy nics elég önbizalmad és azt hiszed, nem vagy szerethető. Ezt úgy próbálod igazolni (hiszen ha találnál olyat, akinek teszel, akkor nem lenne igazad), hogy kövérre eszed magad, és kezdődik előlről a folyamat: te csúnya vagy és kövér, nem vagy szerethető...

Sőt, olyan is lehet, hogy bár vágysz pasira (nőre), tudat alatt félsz a kapcsolattól, ezért kövérséggel biztosítod, hogy senki ne akarjon veled járni.

2010. márc. 14. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ez annyira belemagyarázós dolog.

szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy ráérsz enni. saját példámból gondolom így. itthon vagyok suli után és gépezek, eszek valamit, unatkozom, megin eszek...

hm...

2010. márc. 14. 22:39
 3/7 maundrel ***** válasza:
útólsóval egyetértek. nagyon könnyű bemagyarázni a dolgokat :)próbáld meg lefoglalni magad, + keresd az emberek társaságát :)
2010. márc. 15. 13:46
 4/7 anonim válasza:
Inkább igyál...
2010. márc. 22. 08:20
 5/7 anonim válasza:
Az lehetséges leginkább, hogy ha valakinek különböző problémája van, akkor rögtön a szeretethiányra fogják, mivel ésszerűbb magyarázatot nem találnak. A szeretethiány fogalma egyre többet hallatott manapság. Régen nem voltak szeretethiányos emberek csak most jött divatba? Inkább önuralom kérdése és hát a fonom ételek is vonzóak, az édességről nem is beszélve. Legtöbb ember szereti és kísértésbe esik, akkor mindenki szeretethiányos? Ugyan...
2010. márc. 22. 13:29
 6/7 anonim válasza:
Sok boldog, jókedvű ember van, aki szintén sokat eszik a kérdés, van akin meglátszik, van akin kevésbé. Én is úgy látom divat különböző problémákkal kapcsolatban a szeretethiányra hivatkozni és sok emberrel ezt el is hitetik, ez által a helyzet még rosszabb, mert gyógyírt keresve az illető mániákusan vágyhat a szeretetre és azon gondolkodhat, hogy nem is kap szeretetet, talán nem is méltó arra. A mi családunkban nagy a szeretet, sok kedves ember vesz körül, ennek ellenére egyik gyengém az édesség. Ilyen alapon erre is lehetne mondani, hogy szeretethiány miatt van. Valóban inkább önuralom a kulcs a megoldásra.
2010. márc. 23. 18:22
 7/7 Valkyrja válasza:

Én dolgozatok alatt eszem állandóan, meg úgy általában mindig, amikor csinálok valamit (tanulás, gépezés, olvasás stb.). De szerencsére nem látszik rajtam :)

Az evés lehet olyan pótcselekvés, mint a cigaretta és akár függőséget is okozhat, bármilyen furcsa. Ha hízós vagy (tehát meglátszik rajtad, hogy sokat eszel), próbálj meg inkább gyümölcsöt enni, vagy igyál sok rostos gyümölcslevet, az is sűrűbb mint a kólák és az efféle színezett pisik :D

A szeretethiány meg lehet, hogy valós probléma, de valószínűbb tényleg az önbizalomhiány :/

2010. máj. 1. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!