Ez a lany (Kristine Ullebo) hogy ilyen vekony?
le tudod fordítani kb miért ilyen? Úgy látom se nem depressziós, se barmi betegsége...
Azt tudom,hogy modellkedik.
Egyébként lehetetlen szep labakat elérni,úgy hogy maradjon közötte rés? A guggolás a belső combra is megy? Nyugi szerintem is túl vékony!
Nem eszik sokat, ennyi.
Siman meg lehet csinalni, hogy valaki lefogyasztja magat betegesre de ennek a lanynak is, mint sok masnak (nekem is) koplalastol idosebb korara sok baja lesz majd ami mar visszafordithatatlan sajnos. Szoval az kerdeses, hogy megeri-e. EN mar visszacsinalnam ha lehetne.
Egyébként szerintem nem túl vékony, nekem tetszik :)
Az úgynevezett thigh gap pedig nagyon bejön, de genetikai adottság miatt nem mindenki számára lehetséges - ahogy az egész alak sem
Elméletileg attól függ, hogy most neked milyen az alakod, genetikád.
Ha jól értelmeztem te vékony lábakat szeretnél. Étrend mindenféleképpen, illetve mozgás. Youtube-on találsz néhány videót. (inner thigh, thigs workout és hasonló címszavak alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!