Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok?

Hogyan fogyhatok?

Figyelt kérdés
170cm és 70 kg vagyok.. kb 10-20 kg-ot szeretnék fogyni mert nem érzem jol magam igy..főként jön a ballagás nem szeretnék rosszul kinézni. Sajna edzőterembe nem tudok járni mert faluban lakom és nem áll rendelkezésemre. Futni utálok..fekvőzni nem tudok szval ezek kilőve..de minden mást megprobalom amit csk lehet..beleértve ezeket is "probálom " majd.. pár tippet tanácsot..kb ..2-3-4 hónap alatt le szeretném adni a sújfelesleget..válaszokat előre köszi.sziaztok.:*

2015. szept. 26. 15:51
 1/5 A kérdező kommentje:

*14 éves vagyok lány.;)

*súlyfelesleget

2015. szept. 26. 15:54
 2/5 anonim válasza:

Ha nem szeretsz futni az veszett ügy,az is ha nem próbálsz meg fekvőtámaszozni. Mert a futással lehet ÉN SZERINTEM a legtöbbet fogyni.

Egyél mindent.De legyél mértéktartó ez a legfontosabb,mivel fejlődő szervezet vagy így mindent meg kell enned.

Fuss sokat,kosarazz,fekvőtámasz,felülések súlyzózzál.

Az én barátnőm is faluban él és bejár kondiba.

Én szerintem nem megterhelő.

14/L

2015. szept. 26. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem csak futással vagy fekvőtámasszal lehet fogyni, annyi más mozgáslehetőség van még.
2015. szept. 26. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Tedd, vagy ne tedd, de soha se próbáld!!! :P

"sújfelesleg" helyesebben súlyfelesleg!!

Na szóval: futás alaptevékenység, mivel azzal jól tudsz zsírt égetni. Keress a neten kardió és aerob edzéseket, ezeket végezd minimum 30 percig.

Az izomerősítő gyakorlatoktól, pl. fekvőtámasz, felülés..stb. ezektől nem fogsz fogyni, csak az izmodat fogod erősíteni!

Étkezés: felejtsd el a péksütiket, az édességeket, egyél minél kevesebb szénhidrátot vacsira, pl. krumpli, rizs.

A koplalást felejtsd el, mert azzal csak ártasz magadnak!

Egyébként az 50 kg, a magasságodhoz iszonyatosan vékony!!!

2015. szept. 26. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a többi 1247 kérdést, ami ugyanerről szól. Amúgy 14 évesen ne fogyózz, mert gyerek vagy és nőni és fejlődni fogsz még sokat.
2015. szept. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!