Tényleg nem fogok így fogyni?
Az,hogy kinek mi jön be nem lehet megmondani.
A barátnődnek bejött ami bejött az nem jelenti azt,hogy neked is az jön be majd.
Neked kell kipróbálnod mindent.Jó esetben az első vagy második próbálkozással eléred,hogy fogyni kezdj.
Hülyeség, vannak ilyen zakkant emberek, akik csakis egy módot képesek elképzelni mindenre, s ha más nem úgy csinálja, de mégis sikereket ér el, akkor csal/hazudik stb.
Vannak olyanok, akik a zsírtól jobban híznak, vagy a szervezete nem bírja. Szénhidrát pedig kell a testnek, az az üzemanyaga.
a sokkal kevesebb zöldségben nincsen igaza,mert ennyi hús mellé elengedhetetlen a rengeteg rost,különben nehezedhet az emésztés a hasznosulás.
legrosszabb esetben pedig a sok fehérje kevés rost táplálkozás alapozhatja meg a köszvényt.
ez védhető ki a zöldséggel a rosttal.
az sem feltétlen igaz,hogy nem fogyhatsz,mert fogyhatsz akár.
a többiben viszont igaza van,főleg ha tényleg pajzsmirigy beteg vagy,akkor nem kell ennyi ch és glutén és főleg nem tejtermékek,tejszármazékok mint a kefír.
1-es vagyok.
Mit foglalkozol vele mit mond?
Had mondja.Látod neked ez bevált.Ne változtass mert miért cserélnél le egy működő valamit egy olyan valamire amit nem is tudod,hogy működik-e?
:)
Csak így tovább és ha normális keretig fogysz akkor sokkal de sokkal egészségesebb leszel.
A barátnőd meg szimplán csak irigy mert neki nem megy :)))
Nem rossz a barátnőd módszere sem, de nem mindenkinek való az. Nagyon helytelenítem, hogy rád akarja tukmálni a módszerét. Én is szeretem a ketogén diétát, de mindig leírom, hogy nem mindenkinek való, s még én sem csinálom folyton. Ja és a fél-1 kg zöldség nekem alap (bár vannak rosszabb napjaim), 30-40g ch-ba belefér ilyen kevés zöldség (soknak nem tudom nevezni ezt a mennyiséget), persze nem akármelyikből... Eszembe sem jutna kevés zöldséget enni 1-2 napon túl, az önsanyargatás lenne, nem fogyás.
Nyilván lehet fogyni 160g vagy akár 400g ch mellett is. Lehet, hogy van, akinek nehezebb úgy, de ha van egy combos kalóriadeficit, az elég súlyos érv a fogyáskor... A zöldséggel pedig könnyen jön a szénhidrát, ha nem vigyáz az ember, viszont ezt ritkán tudom rossznak tartani. Tápanyagok szempontjából is jó, élvezetes, sokat tud enni az ember így, a térfogat valamelyest segít a jóllakásban (ez emberenként változó, nekem azért kalória is sok kell mellé, de azért segít)... Rostot máshogy is be lehet vinni, a zöldségben olyan sok nincs is, bár ez mennyiség és zöldségfajta kérdése. (S rost nélkül is lehet egészségesen élni, csak az egy nagyon speciális helyzet s akkor egyszerűen nem szabad pl. zöldséget enni, mert a rosthiányhoz alkalmazkodott bélflóra nem tudja kezelni. De ez egy nagyon extrém életmód, növények nélkül.)
Köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok! :)
#4 Pont az endokrinológusom javasolta egyébként anno, hogy ne menjek 150 g ch alá, de a barátnőm olyan tudományosan adta elő ezt a ketogén diétát, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Nem közvetlenül a pajzsmirigyem rossz, inkább úgy mondanám, autoimmun betegségem van, ami kihatással van a pajzsmirigyemre, hormonokra (hashimoto). Köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!