12,5 éves vagyok és szeretnék egy kicsit fogyni. Persze koplalásról, diétázásról szó sincs. Többi lent?
Szóval:12,5 éves vagyok
60kg
164-165 cm
Nem szeretnék lehetetlen célokat magam elé tűzni,mint pl.:10 kiló egy hét-hónap alatt..Hülyeség.Továbbá sanyargatni sem magam koplalássak.Tudom,hogy még jócskán növésben vagyok,ezért nagyon diétazni sem szeretnék csak ésszerűen étkezni.Eddig sajnos nagyon rosszul táplálkoztam,mivel unalomból ettem és mozogni is igencsak keveset mozogtam.
Viszont amióta rááltam a dologra 4-5 nap alatt 2 kg fogytam.Viszont szeretnék további 5 kg leadni 1-1,5 hónap alatt és ha megvan egy ujabb cel.Semmiképp sem szeretném elsietni. Ehhez szeretnék segítséget kérni :)
8. koromban fogytam le először: 3 hét úszótanfolyam, -8-10 kg. Majd lassan visszahíztam.
Utána középsuli 2. körül fogytam le megint, akkor 1 hónap kockulással és közben csak hidegkaját ettem. szalonna kenyérrel, kolbász, stb. ekkor 15kg jött le 1-1,5 hónap alatt nyáron. Ugye az intenzív kockulás is növeli az anyagcserét (izgalom hatása). Majd visszahíztam megint 2 év alatt.
Ezután érettségi után se úszással se kockulással már nem tudtam fogyni, akkor jött a többi sport, foci tenisz, kenyér elhagyása és 6 után nem evés fokozatosan mind behozva. 5-5 kg-ot hozott mind, összesen 20kg-ot adtam le fél év - év alatt. Majd megint leálltam és visszahíztam mindet. :) az alakom persze jobb maradt. Ez mind három esetben életmód váltás következtében jött létre, de egyik sem tartható. Egy iskolásnak sok szabadideje van, de 10 óra munka után örül az ember ha egy kis pihenéshez jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!