Az osztályommal nemsokára megyünk úszni. Mivel tűntethetem el magamról a hurkákat? (Lány,12,5 éves,147 cm,77 kg)
Figyelt kérdés
Milyen módszerrel tudnám kicsinositani magam?
Pl.: Feszesitő ruha, krém
Elég hájas vagyok, és eléggé hurkásodok is,
A hasamról is lóg a háj.
Van valami módszer hogy szebb legyek?
(Nem fogyás kell feltétlenül, hanem legalább valami "kövéren is lehetek szép" megoldás.)
Van az én méretemeben karcsúsitó fürdőruha?
A hasam körfogata: 89cm
Eddig szűk ruhákkal, és gumikkal próbáltam elrejteni a kövér testemet, de ez nem jó megoldás uszodába.
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. márc. 13. 19:22
31/32 anonim válasza:
ÉN SEM vagyok vagy voltam mvékony és dagatd voltam nagyon szégyelltem kimenni bárhova is fürdőruhát venni vagy vmi is ehhez csak akaraterő kell és sikerülni fog sokat lefogynod de gyorsan mert az egészségedre is mehet!!!!!!!!
32/32 épp az..XDD válasza:
Egyél 5-szőr de keveset és ne zsírosat Én 13 éves lány vagyok 164 cm és 52kg nekem ez segíttet és én is 11 évesen kövér voltam kb 62 kg de sikerült le dobnom így 10 kg-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!