Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az osztályommal nemsokára...

Az osztályommal nemsokára megyünk úszni. Mivel tűntethetem el magamról a hurkákat? (Lány,12,5 éves,147 cm,77 kg)

Figyelt kérdés

Milyen módszerrel tudnám kicsinositani magam?

Pl.: Feszesitő ruha, krém

Elég hájas vagyok, és eléggé hurkásodok is,

A hasamról is lóg a háj.

Van valami módszer hogy szebb legyek?

(Nem fogyás kell feltétlenül, hanem legalább valami "kövéren is lehetek szép" megoldás.)

Van az én méretemeben karcsúsitó fürdőruha?

A hasam körfogata: 89cm

Eddig szűk ruhákkal, és gumikkal próbáltam elrejteni a kövér testemet, de ez nem jó megoldás uszodába.

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. márc. 13. 19:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de félek, nagyobb koromban is duci maradok.

Rásdásul még nehezebb is vagyok a "zsákkal" a hasamon.

Csak azt nem tudom hogy mi értelme van a zsirnak a hasamon, ha semmire sem jó.

2010. márc. 14. 10:21
 22/32 anonim ***** válasza:
Azért is kéne a dokit megkérdezned, hogy megtudd, mitől van, hogy ez normális, vagy egyszerű túlsúly, ami majd lemegy, vagy valami betegség is van a dologban, ami az emésztésedet zavarja.
2010. márc. 14. 10:44
 23/32 A kérdező kommentje:

Voltunk kontrollon, de semmi rendelenesség.

Ez csak sima túlsúly, mert elég hizós alkat vagyok.

Egy falat is meglátszik.

2010. márc. 14. 10:55
 24/32 anonim ***** válasza:
Akkor sportolj, vagy iratkozz be egy tánctanfolyamra, esetleg úszni, vagy lovagolni (bár ez elég drága, de jó). És egyél mindenfélét, a cukros üdítőket meg lehetőleg próbáld kerülni, esetleg a suliba vigyél olyan üdítőt, amit magad készítesz (pl. limonádé, tea), ezeket te ízesíted. Majd fogsz még alakulni, volt egy osztálytársnőm hasonló alkattal általánosban, mára 25 éves nagyon csinos nő, ő lovagolni járt a te korodban.
2010. márc. 14. 11:11
 25/32 A kérdező kommentje:
Hát, lovagolni nem igazán szeretek, és táncolni már próbáltam, de közönség előtt ekkora pocakkal nem jó táncolni...
2010. márc. 14. 11:24
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha nem cigiznek érte akk téged se érdekeljen. Sportolj, egyél sok gyümölcsöt, és kérd meg a szüleidet, h hanyagolják a zsíros kajákat.
2010. márc. 14. 11:30
 27/32 A kérdező kommentje:

Ha egy évvel idősebb leszek, és kb. 7-8cm-t növök, és addigra fogyok 13kg-t, akkor már csak túlsúlyos leszek, és nem elhizott.

És az már nem olyan rossz...

2010. márc. 14. 11:34
 28/32 anonim válasza:
Hát nme akarlak megbántani deh én 13 éves csaj vok és ugy vok 74. kilo sazl még én is naon dagadt vok , hát nme tom h h tudnál lefogyni, mert ide fogyás kell!!! nme karcsúsító ruha..pfff: nme tom ezt honnan vettedd.. nah mind1 nekd le kell fogynod! ha így nme jól érzed magad, persze csakk akkor!
2010. márc. 19. 20:04
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszi, de engem nem nagyon zavar, de gondolom másokat igen.
2010. ápr. 4. 18:38
 30/32 A kérdező kommentje:

Hát, már leadtam 2 kilót.

És nőttem fél centit.

Az lehet hogy erős a csontozatom?

2010. máj. 8. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!