Egy 84 km-es biciklitúrával hány kalóriát égetek el?
Figyelt kérdés
Kicsit több mint 4 óráig tartott a túra, nagyjából 20-23 km/h sebességgel (az emelkedőkön kívül). 26 éves nő vagyok, 168 cm és 58 kg. A kalóriabázis majdnem 2000 kalóriát ír. Nekem az kicsit soknak hangzik. Szerintetek?2015. szept. 14. 09:39
1/7 anonim válasza:
Soknak nem hangzik. 84 km-en simán el lehet annyit égetni.
Hogy pontosan mennyi, az sok mindentől függ. Konditeremben régebben próbáltam szobabiciklin, 15-20 perc alatt simán el lehet égetni 400-500 cal.-t.
2/7 anonim válasza:
igaz en szobabicajon csak de egy ora alatt 37kmt teszek meg 37km sebesseget probalom tartani..es ez a kijelzo szerint 540kcal kis emelkedon nalam az a 3-as fokozat..persze szabadban levo bicajozast befolyasolja sok tenyezo de aza 2000kcal meglehet szerintem is
3/7 anonim válasza:
nem, ez teljesen reális. Ha sok a hegymenet, még több is lehet.
4/7 anonim válasza:
Normál tempóban a kerékpározás kb. 600 kcal/óra. De ez függ a használt áttételtől, az útviszonyoktól, a tekerés - üres gurulás arányától, stb...
Szerintem az a 2000 kcal reális.
5/7 anonim válasza:
84km több mint a Balaton hossza, ezt is vedd figyelembe, így már nem is olyan sok az a 2000, nem?
6/7 anonim válasza:
Én legutóbb 5 óra alatt mentem 150 km-t, 3950 kcal-t égettem el az 52 kilommal... Szoval a 2000 az reális.
7/7 anonim válasza:
A biciklizéssel kb 600 kcal-t égetsz el 1 óra alatt. szóval reális ez a 2000 kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!