Szeretnek lefogyni combbol korte alkat vagyok, es megoldasa micsoda?
Figyelt kérdés
Mindent hajlando leszek megtenni de egy -5cm combbol nagyon jo lenne a szamomra :( mit csinaljak? Mit sportoljak heti hanyszor? Mert tudom fogyunk mindenhonnan de combol mi segiti elo?:( tanacsokat varok2015. szept. 12. 15:18
1/3 anonim válasza:
Hali!
Először is nincs helyi fogyás, genetikailag meghatározott, hogy honnan fogsz -, egyébként mindenhonnan jellemző, ahogy az is, hogy hol rakódik le a zsír nincs olyan, hogy körte alak, illetve lehetsz látsz egy ábrát és hasonlít rá a tested de ez a megnevezés hülyeség rá.
- Hány éves vagy?
- Hány KG/CM vagy most?
- Városban vagy falu/kis községben laksz?
- Eltartanak vagy eltartott vagy?
Ezekre a kérdésekre válaszolj, és akkor tudunk segíteni kiválasztani a mozgásformát, és étrendet.
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy van olyan, hogy körte alkat! Ahogy leírta, egyből tudtam milyen az alkata.
Hülye kérdéseket meg minek feltenni? Mit számít a fogyásban, hogy eltartott-e????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!