Belsocomb zsirt eltuntetni?
Tudom sok kerdest kaptatok ezzel de en szeretnem megkerdezni hogy akik fogyokuraznak/fogyokuraztak , nektek melyik modszer valt be a legjobban a belsocombhaj eluntetesere ?!
Probalkoztam futassal ,biciklizessel gugolassal es labemrlessel is de nem volt olyan ami igazan bevalna
Ha valaki tudna privatban vagy itt nyilvanosan olyat irni ami neki 1000%-ig bejott azt megkoszonnem !!!
( hulye valaszokkal ne farasszatok )
Én ezt ajánlom:
Feküdjünk le oldalt a földre, az alul lévő lábunkat nyújtsuk ki, a felsőt pedig hajlítsuk be és tegyük az alsó elé, kb. térd magasságában. A kinyújtott lábat lassan emeljük meg, de törekedjünk arra, hogy ne lendületből, hanem tényleg a lábizmainkat megerőltetve végezzük a gyakorlatot.
Fontos, hogy a gyakorlat végzése közben ne engedjük le a talajig a lábunkat, hanem tartsuk meg azt néhány centivel magasabban.
Nincs helyi zsírégetés, nem lehet célzott területről fogyni.
Nem az edzéstől lehet fogyni, hanem a diétától.
Az edzéstől izmosodni lehet, illetve többet ehetsz, mert több kalóriát elhasználsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!