Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom, hogy...

Mennyit kellene fogynom, hogy szép vékonynak lehetne mondani?

Figyelt kérdés

18/l

167cm 56kg

2015. szept. 7. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Két számból ezt nem lehet megmondani.
2015. szept. 7. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
De úgy kb mégis?
2015. szept. 7. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy ebből a súlyból mennyi zsír.

Egy barátnőm nálad nehezebb 2 kg-al és tökéletes alakja van, de ő rendszeresen jár sportolni.

Én lusta típus vagyok, ilyen súllyal messze voltam a vékonytól.

2015. szept. 7. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem számítanak a számok, az számít, amit a tükörben látsz. Ha az a célod, hogy lefogyj, akkor alakíts ki olyan étrendet, és mellette mozogj valamit. Egy idő után észre fogod venni, hogy folyamatosan megy le rólad a felesleg, és formásodsz.
2015. szept. 7. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
55 körül szerintem már vékonynak mondható, ha nem egy izomtalan, de zsíros testről beszélünk.
2015. szept. 7. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szép-vékony-relatív. Láttam már sok vékony és randa nőt, akin segített volna a rendes alkat. Hacsak nem mellékelsz valami fotót, erről nem lehet nyilatkozni. Az arc úgyis felét viszi az összképnek, lehetsz te szupermodell alkat is, ha az arcod Spitzer Gyöngyié.
2015. szept. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!