Valahol azt olvastam, hogy a kígyóuborkában 0 kalória
van. Akkor ha valaki egész nap csak azt eszik akkor
egyáltalán nem visz be kalóriát?
Biztos nem 0 kalória van benne. De minimális az biztos.
A vízben van 0 kalória.
2010. márc. 12. 13:15
2010. márc. 12. 13:17
Ha a kerdésedben feltett vélemény igaz lenne (a 0 kcal), akkor igen, ehetne belöle akármennyit, nem vinne be vele kalóriát.
De még igy is, a 11 kcal azt jelenti, hogy ha megeszel 1 kilót belöle, akkor még mindig csak 110 kcal-nál tartasz, ami megfelel 100 g csirkehúsnak - és azért annál jobban tele lesz vele a gyomrod.
2010. márc. 12. 13:31
A 13:31-es vagyok mégegyszer: viszont ha egész nap uborkát eszel, akkor olyan hasmenésed lesz, hogy ki se jössz a WC-böl egy-két napig....
2010. márc. 12. 13:32
5/15 A kérdező kommentje:
[link] itt a kalóriaszámláló még is azt írja ki, hogy 1 adag uborka 0 kalória. Most akkor mennyi?
11!! Nem érted meg?? Nincs olyan kaja aminek 0 energia tartalma van. Az aminek 0 az értéke, azt nem tudod emészteni, az nem minősül kajának. Te ezt megértetted vagy inkább a hülye honlapokat nézegeted??!! istenem
kezdet voltam.
2010. márc. 12. 13:49
1 adag uborka nagyon kevés kalória, a kalóriaszámláló nem is veszi figyelembe. Ennek ellenére nem nulla. Csak a víz nulla kalória.
Hízni nem fogsz tőle egy grammot se, ehetsz belőle, amennyit csak jólesik.
2010. márc. 12. 13:49
Nem értem ezt az abnormális zabálási kényszert. Mi az, amiből bármennyit ehetek? Szerintem nincsen olyan kaja. Még a cipótalpat is meg lehet emészteni. A lényeg a normális mennyiségű kajáláson van. A barátom uborkamániás. De 2 kilót megeszik együltében. Ráadásul szives, vizesedik, cukorbajos, és el van hízva. És ezt az összes baját a zabálástból szerezte be.
2010. márc. 12. 14:08
9/15 A kérdező kommentje:
Nem a honlap a hülye hanem te. Szerintem én egy teljesen értelmes kérdést tettem föl, normális hangemben írtam. Ha nem tetszik a kérdés, vagy nem értesz egyet valamivel akkor tartsd meg magadnak a bunkóságaid.
De, a honlap a hülye. Nincs nulla kalóriás étel, csak hibás honlap, miért kell nanyira védeni? Lehet, hogy rossza írtak, lehet, hogy lehagyták az egyest, és 10-et akartak írni, lehet, hogy lefelé kerekítetted. Napi nulla kalóriával szimplán éhenhalsz. A szervezeted működéséhez energia kell, ami nélkül lélegezni sem tudnál. Honnan akarsz energiához jutni, ha nem az éltelből? Marad a fényevés, amibe nemrég többen belehaltak.
2010. márc. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések: