Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékonyodni, v izmosodni?...

Vékonyodni, v izmosodni? Tanácsokat pls.

Figyelt kérdés

Szóval, minden másnap járok edzeni .. 20perc-futás;20perc-taposógép;20perc-biciklizés.. mellette egy kis sulyzózáás h csipőmről lemenjen a zsír. na de nem is ez a lényeg hanem h így a combom fog vékonyodni? v inkább csak izmosodni? mert én vékonyítani akarom nagyoon.. és ha ez nem jó akkor vmi tippet helyette?:D plss

16/L

2010. márc. 11. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Így inkább izmosodni fog. Ezáltal vékonyabb is lesz, de nem nagyon.
2010. márc. 11. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor tudnátok adni vmii tippet h mit csináljak h vékonyabb legyen a combom? lécci :)
2010. márc. 11. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
fuss...ill kocogj többet. meg..."tányér eltolás":D
2010. márc. 11. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Helyi zsírégetés nem létezik, ha a zsírraktárak apadnak, akkor mindenhonnan megy le a felesleg egyszerre. Háromféle aerob gyakorlatot csinálni egymás után teljesen felesleges, egy elég és abból 50 perc.

És megfelelően kell táplálkozni, az az alapja mindennek.

Egy dietetikus személyi edző

2010. márc. 12. 01:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves személyi edző:Én most elkezdtem diétázni de egyszerűen 1 hete nem eszek cukrot és megőrülök.Valami tipp esetleg hogy mit egyek?

Köszönöm

2010. márc. 12. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

13.37

Két esetben kívánhatod nagyon a cukrot, egy ha szükség van rá, és a szervezet jelez (az agynak létszükség a cukor)A másik, hogy eddig nagyon sok édességet ettél, és most szendvedsz.

Ha rendesen összeállított étrended van (ezt ugye nem tudhatom) akkor abban van gyümölcs is, amiben van cukor, így a létszükséglet megoldva. A többi akaraterő kérdése, ha azt mondanám lelőlek amint eszel valami édeset, nyilván meg tudnád állni. :)

Sokan azt hiszik, hogy ha nagyon kívánják akkor nem gond bekapni egy kocka csokit. A gond ott van, hogy amint bekaptad és el kezd felszívódni, ezerszer jobban fogod kívánni, és nem tudod megállni, hogy ne edd meg az egész táblát. Ennek részleteibe nem mennék bele, így működünk és kész :)

Szóval ha rendben van az étrended akkor egyszerűen akaraterő kérdése, hogy megálld. Pár hét alatt elmúlik a cukoréhség ami abból fakad, hogy tömted magad régen édességekkel. Utána sokkal könnyebb lesz.

Dietetikus személyi edző

2010. márc. 12. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Így van ahogy a személyi edző írta. Én is faltam az édességet. Aztán azt mondtam vége nem eszek. Hát az első napok borzasztóak voltak. Ráadásul a drága párom hozott somlóit ebben a nagy küzdelmemben. Meg tudtam volna fojtani!! Ö azóta is tömi magát édességgel de most már nem zavar. Egészen megváltozott az ízlelőbimbóm. :-)Szépen lassan fogyok.
2010. márc. 12. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!