Igaz, hogy nem lehet hasi zsirt egetni hasizomgyakorlatokkal? A hasi uszogumi alatt elvileg lehet erös izom a rendszeres tornatol?
Magyarazat: "mert izom es bör között van a zsir, hasizomgyakorlatokkal az izomra hatsz es semmi kapcsolat az izom es zsir között."
Tehat önmagaban az etkezesi megvonasok miatt megy csak le a hasi parna?
Bocsanat, de nincs idöm ezekröl könyvet olvasni. A lenyeget keresve, beleolvasva ez az egyetlen mondat fogott meg, Drugs Bunny A sarga kapszula c. könyveböl.
Így van. Viszont szükség van rá, mert a has izmait is kell edzeni.
Kicsit ott, de olvastam olyant, hogy minimális kölcsönhatás lehet a helyi izmok megdolgozása és helyi zsírfogyasztás között, de ez akkor is figyelmen kívül hagyható.
"Tehat önmagaban az etkezesi megvonasok miatt megy csak le a hasi parna? "
Igen, bár sokkal előnyösebb az egészséges étrend és kardió edzés, mint a koplalás.
Igaz, helyi zsírégetés nincs mert a test egy egységként működik. Mindenhonnan fogyni fogsz ha fogysz. Azt hogy mikor, miből, mennyit a genetikád az étkezésed az edzésed és a kipihentséged határozza meg főként.
A könyvet 1 óra alatt kiolvashatod és ha megérted mi miért és hogyan működik elfogynak a fogyókúrával, zsírégetéssel vagy tömegnöveléssel kapcsolatos kérdéseid. A válasz ott van feketén-fehéren. Szóval erre azért kéne időt szakítani és a sötétségnek véget vetni :D
Vicc de ha minden túlsúlyos elolvasná, megértené és alkalmazná a könyvben leírtakat, megszűnne a fogyókúra kategória a Gyakorikérdéseken :)
Igen, nekem pl elég erős a hasizmom, mégis van pocim, mert nem figyelek a kajára.
Csoki, kenyér, krumpli túlságosan szeretem ezeket.
Köszönöm a kerdesemre vonatkozo valaszokat! Rendszeres torna mellett, etkezesi megvonasok nelkül honnan tudni, mennyi belöle az izom, mennyi a zsir? Pl. utolso valaszolo, Te honnan tudod?
A nem kerdezett dolgokat nemhiaba nem kerdeztem, nem beszelve arrol, hogy valoszinüsegi hanyadosbol következteteseket levonni egy ismeretlen emberröl, uristen, ki hol tart...
Az 5-ös valaszolonak sem artana veget vetni a sajat fejeben a sötetsegnek, es kicsit kidugni a fejet a maga köre emelt sötet burokbol, hogy az igy kepzett magassagabol letekinthessen, hogy egesz mas elethelyzetben is elnek emberek.
"Igaz, hogy nem lehet hasi zsirt egetni hasizomgyakorlatokkal?"
Igaz.
"A hasi uszogumi alatt elvileg lehet erös izom a rendszeres tornatol?"
Igen. Fehérjedús étkezés mellett, ha ez nincs leépül az izom.
"Magyarazat: "mert izom es bör között van a zsir, hasizomgyakorlatokkal az izomra hatsz es semmi kapcsolat az izom es zsir között."
Az izom és a bőr között zsír van. Ez igaz.
Hasizom gyakorlatokkal az izomra hatsz. Ez igaz.
Semmi kapcsolat az izom és a zsír között. Ez is igaz. Az izom energia fogyasztó a zsír energia hordozó. Az izommal feltudsz emelni egy poharat, zsírból nem.
"Tehat önmagaban az etkezesi megvonasok miatt megy csak le a hasi parna? "
Igen. Nézz meg egy Etióp gyereket.
Mennyi az izom és mennyi a zsír?
Testzsír % méréssel pontosan megállapítható. Ez történhet otthon tolómérővel hogy te mérsz és számolsz de szakember által is.
Viszont ez mégsem ennyire egyszerű mert pár kérdésre adott válaszból nem lehet meglátni a nagy egészet. Ehhez több kell. Mindenki nagyon jókat írt szerintem. Az 5. válaszoló kicsit nyersen ugyan de összefoglalta a lényeget. Én is azt ajánlom hogy olvasd el azt a könyvet mert egy csomó időt megspórolsz és megérted hogy kell igazán hatékonyan és gyorsan zsírt égetni.
6-os vagyok. Onnan tudom, hogy erős a hasizmom, mert egyrészt érzem (kemény), másrészt mert meg tudom csinálni a nehezített hasizom feladatokat, amiket mások nem (meg régen én se).
Mert rendszeresen végzem őket, és látom a fejlődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!