Jó a dm-s ital por is? Fogyott valaki vele?
Figyelt kérdés
hogyan kell használni ezeket az italporokat?étkezés helyett kell inni,vagy utána,vagy elöte?2010. márc. 11. 11:33
1/4 anonim válasza:
minden étkezés előtt után és helyett... garantált a fogyás
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy helyette kell. vagy 300-400 kalóriát tartalmaz egy adag belőle, éppezért tök feleslges. Ha készítesz magadnak valami fehérjedús 300-400 kalóriás kaját (tojásos, joghurtos hamik), ugyanott vagy, és megmaradt a tízezresed (mert úgy tudom, 10ezer egy doboz)...
3/4 anonim válasza:
A dm-es por amit te kérdezel az egy sima édes tejsavó por tele laktózzal. 100g-ban van 13g fehérje, 74g szénhidrát (73.5g laktóz), 1g zsír, 363kcal.
Ezt vízzel kell elkeverni 30g por+3dcl víz, így egy adagban 109kcal van. Nekem van itthon,de minek?! :D
Inkább eszek csirkemellet,abban tényleg fehérje van nem szénhidrát.
4/4 anonim válasza:
Én 12:00 után ezt a turmixot iszom. Délelőtt viszont mindent megeszek. Mellette igyekszem napi 1,5-2 l vizet meginni, plusz heti 2-3 alkalommal járok konditerembe, ahol kardiózok. Január 26.-a óta csinálom és már lement 6 kg.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!