Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 évesen 87 kiló vagyok!...

Szjger13 kérdése:

12 évesen 87 kiló vagyok! Hogyan fogyókúrázhatnék? (Többi lent)

Figyelt kérdés
13 leszek pár hónap múlva, és 87 kiló! Utálom magam. Kiskorom óta súlyosabb vagyok. Mindenki mondja, hogy fogyjak le, mert ez már ártalmas az egészségére, de nekem, egyszerűen nem megy! Rengetegszer próbáltam, de nem bírom ki! Most már azon gondolkodom, hogy valami gyomorszűkítő műtétre, és zsírleszívásra van szükségem. Sz osztályom is egyfolytában csúfol: dagadék, disznók, koca! Volt már, hogy az öngyilkosság is megfordítottam a fejemben, soha nem mertem megtenni, még nem is vágdostam magam. L-es és XL-es ruhákat hordok. Undorodom magamtól. Valaki segítsen, milyen módszerrel fogyhatok! Kérlek a piszkálós, cseszegetős válaszokról kíméljenek meg!

2015. aug. 28. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Mivel gyerek vagy még, speciális igényeid vannak, meg nősz is. Jobb lenne ha elmennél a gyerekorvoshoz, elmondanád ezt neki, aki ha kell elküld dietetikushoz is, és ők majd segítenek!

Egyébként általánosságban az nem árthat ha nem eszel cukros dolgokat, édességet, cukros üdítőket, sok tésztát, péksütit, sok kenyeret. Sok zöldséget fogyassz inkább, gyümölcsöt, magvakat, húst és persze próbálj mozogni. Járj úszni, az nem terheli az ízületeket, vagy biciklizz.

Mivel ilyen fiatal vagy nem fognak gyomorszűkítést csinálni sem szírleszívást, ráadásul azok nem TB finanszírozottak, így több százezerbe kerülnek alapból.

2015. aug. 28. 13:09
 2/8 anonim válasza:
14%
Próbáld meg, hogy vársz min. 5 órát és ha nagyon éhes vagy eszel salátát!
2015. aug. 28. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!! Először is ne keseredj el!! Rengetegen küzdenek túlsúllyal és el ne hidd hogy csúnya vagy.Az alak az csak egy dolog.Ne gondolkozz ilyen hülyeségeken.És ne hallgass a sok hülyére.Szerintem a fogyást meg először próbáld meg az étrendváltással.Ne egyél kenyeret,zsìros húsokat,gyorskajákat,inkább egyél zöldséget gyümölcsöt csirkemellett,és grillezett húsokat.Ha nem tudod megálni a csokit akkor ehetsz diétásat.A mozgásra meg inkább válassz könnyebbet: én például a gyors gyaloglást javaslom az nagyon hatásos.Próbálj ki először 20 percet aztán fokozatosan emelheted.Eljárhatsz úszni;és végezhetsz otthon ilyen aerobik Rubint Réka gyakorlatokat.Nagyon hasznos videói vannak.Sok sikert kívánok remélem sikerrel jársz!!! :)
2015. aug. 28. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Orvosnál voltál?

Miket eszel/iszol egy nap általában?

2015. aug. 28. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is, még nagyon fiatal vagy, ebben a korban (14-15 év előtt), az orvos sem fog fogyókúrára fogni, a cél, hogy a súlyod stagnáljon, tehát ne gyarapodjon, a következő 2-3 évben. Ez gyakorlatilag fogyás, mert biztosan fogsz még nőni. Ha szeretnél fogyókúrával próbálkozni, csak óvatosan, mértékkel tedd. Pl. hagyd el a péksütiket, kevesebb édességet, sós nasit egyél, mint eddig. (bölcsebbet nem tudok mondani, nem tudom milyen az étkezésed) Műtétre, zsírleszívásra ne is gondolj. Lehet, hogy a testeden segít, de a lelkeden nem, mert ilyenekkel az fog rögzülni az agyadba, hogy "nicsak, erre se voltam képes magamtól". A szép alakért küzdeni kell, meg ezen kívül még egy csomó mindenért kell küzdeni az életben, fel kell venned azt a bizonyos kesztyűt. Persze, ahogy írtam, még nagyon fiatal vagy, ráér ez, szép fokozatosan, hogy ne csak a tested, a lelked is érett legyen rá.

A többiekre ne hallgass, gondold el, nekik mennyi hibájuk van. Senki sem tökéletes, kinek ez, kinek az. Örülj neki, hogy "csak" túlsúlyod van, azt akaraterővel simán orvosolhatod magadnak, ezzel szemben sokaknak van sokkal rosszabb, műtétre szorolú esztétikai/egészségügyi problémája. A túlsúlyt letudod győzni, mindenféle szike nélkül!

2015. aug. 28. 15:35
 6/8 anonim válasza:
Túlsúlyosan is lehetsz vonzó, hidd el! Én fiatalkoromban mindig a vékony lányokhoz vonzódtam, mégis egy molettet vettem feleségül, mert a lelke szép volt. Ha ízléses, ápolt és talpraesett vagy, nem számít a túlsúly, vonzó leszel! Az egészség amúgy fontosabb, emiatt próbálj meg minél többet friss levegőn lenni, mozogni és minél több zöldséget enni!
2015. aug. 28. 16:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy nem kezdtetek el utálkozni! De én tényleg nagyon durván kövér vagyok! Suliban egyfolytában be van húzva a hasam, mert ha nincs, úgy nézek ki mintha terhes lennék. 165 centi magas vagyok! Ha magasabb lennék akkor is teljesen túlsúlyos lennék.

Az étrendem: Reggeli: szendvics(kenyér+vaj+trappista+hús) paradicsom és néha uborka

Ebéd: hús(nem rántva) és körét

Vacsi:Müzli/szendvics

Néha a reggelim péksüti, de az is teljes kiőrlésű. Nem tudom, mi segíthet, amúgy még boxolok is! Úszni meg néha megyek!

2015. aug. 28. 16:39
 8/8 anonim válasza:
Szia, szerintem csökkentett szénhidrátú egybe kötött kalória számlálósat próbáld ki, nekem ez sikerült, 2 hét alatt 5 kg-ot fogytam, szerintem ez neked is sikerülne lassacskán, de egy diabetikus össze tud állítani ennek megfelelő étrendet, és ha azt követed, meg mindennap sportol valamit amit szeretsz biztos lejjebb fognak menni a kilók. sok sikert hozzá :)
2015. aug. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!