Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelinél kb. hány kalóriát...

Reggelinél kb. hány kalóriát visztek be a szervezetetekbe?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki mit szokott reggelizni és kb. hány kalória. Én elég változatosan reggelizem: van hogy graham kenyér felvágottal, vagy tojás, vagy pirítós, vagy zabkása, vagy müzli tejjel sb.
2010. márc. 9. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
rá sem bírok nézni kajára kb 11-ig. Két kávé aztán indulhat a nap. De ez így nem követendő példa persze. Szerintem kell bele valamilyen folyadék, gabona, meg jó minőségű fehérje.
2010. márc. 10. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
én naponta hatszor eszem keveset, naponta összesen 1200 kcalt. reggelire 280-300 kcal jut...
2010. márc. 10. 01:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem számolom. Ma pl. Lipóti északi magvas kenyérből ettem szendvicset. Volt rajta szalámi, kecskesajt, salátalevél, hozzá nagy fehér retek (nem tudom, mi a neve) és paradicsom. Általában csíra és paprika/uborka is szokott lenni, de ezek most elfogytak.
2010. márc. 10. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

250-300 kcal között szokott lenni slimm kenyeret, light margarinnal csirkemell sonkával és valami zöldséget is eszek hozzá

(imádom ezt a kenyeret, 41 kcal 1 szelet :D)

2010. márc. 10. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 2,5 dl kakaót iszok, az olyan 170 Kca.
2010. márc. 10. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Slimm kenyér? az mi?
2010. márc. 10. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Három szelet kenyérből melegszendvicset, holnap töpörtyűt kenyérrel és hagymával, szoktam még fűszervajas bagettet, tükörtojást sült virslivel és kenyérrel, bundáskenyeret (kb 2-3 szelet kenyérből). Talán 800 kcal körül lehetnek ezek átlagban(?). Egyedül a bagettet tudom, az 550 kcal körüli.

21, l

2010. márc. 12. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!