Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le teherbeesés...

Hogyan fogyjak le teherbeesés előtt?

Figyelt kérdés

Pajzsmirigyalulműködésem van,e miatt meghíztam. A hormonokat már rendezte az orvosom gyógyszerrel,de szeretnék még lefogyni, legalább 10-15kg-t a gyermekvállalás előtt. Mit tudtok ajánlani?

Kenyeret már nem eszem,nem iszom édeset, csak tiszta vizet, sok zöldséget és gyümölcsöt eszem,joghurtot, főzeléket, este hat-hét után nem eszem. Ezeken kívül még mit tegyek?

2008. szept. 6. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Mozogj picit tobbet
2008. szept. 6. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Lehet a pajzsmirigy alulműködése az oka a hízásnak. Ez esetben egyél magas jód tartamú élelmiszert, pl. algát. Vagy vegyél olyan étrendkiegészítőt ami a javsolt napi 150 microgramm jódot tartalmazza.

Mozogj többet, mindemellett vizsgáltasd ki magadat, hogy kiderüljön mi az oka a túlsúlyodnak.

2008. szept. 7. 01:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Veszek algakivonatot. Kivizsgált a doki, jelenleg is gyógyszert szedek a pajzsmirigyemre, amit életem végéig szenem kell. Remélem a torna segít.
2008. szept. 7. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

szia, én ugyanebben a cipőben járok, béres szandra dvd-re égetek zsírt. hiába állítják be a hormonszintet, mozgás nélkül nem mennek le a kilók! napi 30 perc torna nekem segít, és jól is esik, már nem tudnék meglenni nélküle!!

Mielőbbi fogyást és babásodást mindkettőnknek! :-)

2008. szept. 9. 10:30
 5/7 anonim válasza:
0%

Én ismerek egy hölgyet,akinek ugyanez volt a problémája,és mégis nagyon szépen lefogyott azzal,amivel én! Éhezés nélküli fogyás ,úgy ,hogy közben jól érzi magát!

-Én is kipróbáltam az összes létező "divat" diétát,volt amelyiket pontosan betartva még híztam is!

Ezután akadtam össze véletlenül a mi termékeinket bemutató hölggyel.Neki köszönhetem,hogy 2 hónap alatt 10cm.ertől szabadultam meg koplalás nélkül!Azóta is tartom a súlyom,és jól érzem magam!A bőröm a kitűnő krémeknek köszönhetően ,sima,bársonyos és feszes!Bárkinek szívesen elmesélem,hogy kell alkalmazni! Addig is látogasson el weboldalamra,csak úgy tájékoztatás miatt.Köszönöm,hogy elolvasta ezt a pár sort!

[link]

2008. szept. 12. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,ezeket a termékeket ismerem.A párom is foglalkozott ezzel,adott is nekem, sikerült is meghíznom tőlük 15 kilót. Ha ezt nem szedem, most nem lenne semmi problémám. Engem ezek nagyon hizlalnak.
2008. szept. 12. 17:52
 7/7 anonim válasza:
0%
Szia! Sajnos sokan azt gondolják ,hogy a termékeink fogyókúrás termékek!Holott itt az egészséges életmódról van szó,ami úgy működik,hogy akinek fogyókúrás programot állítunk össze,az gyönyörűen lefogy!Viszont aki hízni szeretne,vagy izmot építeni,vagy más problémái vannak,személyre szabott programjainkkal eléri a kívánt eredményt!Sajnos ha valakinek nem a megfelelő programot állítják össze,így járhat mint Te!Ezért van nálunk személyre szabott tanácsadás! Ha gondolod,keress meg,és megbeszéljük!A skype nevem: texas1005
2008. szept. 13. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!