Hogyan fogyjak le teherbeesés előtt?
Pajzsmirigyalulműködésem van,e miatt meghíztam. A hormonokat már rendezte az orvosom gyógyszerrel,de szeretnék még lefogyni, legalább 10-15kg-t a gyermekvállalás előtt. Mit tudtok ajánlani?
Kenyeret már nem eszem,nem iszom édeset, csak tiszta vizet, sok zöldséget és gyümölcsöt eszem,joghurtot, főzeléket, este hat-hét után nem eszem. Ezeken kívül még mit tegyek?
Lehet a pajzsmirigy alulműködése az oka a hízásnak. Ez esetben egyél magas jód tartamú élelmiszert, pl. algát. Vagy vegyél olyan étrendkiegészítőt ami a javsolt napi 150 microgramm jódot tartalmazza.
Mozogj többet, mindemellett vizsgáltasd ki magadat, hogy kiderüljön mi az oka a túlsúlyodnak.
szia, én ugyanebben a cipőben járok, béres szandra dvd-re égetek zsírt. hiába állítják be a hormonszintet, mozgás nélkül nem mennek le a kilók! napi 30 perc torna nekem segít, és jól is esik, már nem tudnék meglenni nélküle!!
Mielőbbi fogyást és babásodást mindkettőnknek! :-)
Én ismerek egy hölgyet,akinek ugyanez volt a problémája,és mégis nagyon szépen lefogyott azzal,amivel én! Éhezés nélküli fogyás ,úgy ,hogy közben jól érzi magát!
-Én is kipróbáltam az összes létező "divat" diétát,volt amelyiket pontosan betartva még híztam is!
Ezután akadtam össze véletlenül a mi termékeinket bemutató hölggyel.Neki köszönhetem,hogy 2 hónap alatt 10cm.ertől szabadultam meg koplalás nélkül!Azóta is tartom a súlyom,és jól érzem magam!A bőröm a kitűnő krémeknek köszönhetően ,sima,bársonyos és feszes!Bárkinek szívesen elmesélem,hogy kell alkalmazni! Addig is látogasson el weboldalamra,csak úgy tájékoztatás miatt.Köszönöm,hogy elolvasta ezt a pár sort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!