Hogy fogyjak le? Nagyon szeretném!
110 kg-mos 16 éves lány vagyok.
Szeretnék lefogyni, mert a kondim nagyon rossz, levegőt is egyre nehezebben kapok.
Étkezésemen nem igazán tudok változtatni, max kisebb adagok...
Ennyit eszek:
Reggel 6kor. 1-2 zsemle csirkemellsonkával
Ebéd kb 2-3 körül: (van, hogy 4, attól függ, meddig van suli) az amit épp anya főz (de nem eszek ilyen tiszta zsíros kajákat mint pl pörkölt)
Vacsi este 6kor: általában szendvics
Gyümölcsöket szinte ne is eszek, mert majdnem mindentől ég a gyomrom este.. Segítsetek légyszí, hogy oldjam meg az étkezést?:(
Ja, és még egy.. Hogy mozogjak? Mozogjak most egyáltalán? Vagy majd ha fogytam 1 kicsit? Megterhelő lenne nagyon?
Köszi a tippeket
16/L

Akkor is csak péksütit ennék.. :(
Ezért inkább nem eszek semmit, mert tudom, hogy így is sok... De most mégse vihetek egy darab csirkemellet suliba...

hat nem lesz konnyu, es hosszu is lesz szerintem. de ha kitarto vagy es tenleg akarod, akkor kitartszasz, es abbol amit irtal nekem ugy tunik szeretned. en azt tanacsolnam elso lepeskent hogy menj el enyukaddal(vagy nelkule) ey dokiho, hogy nezzek meg nincs-e gond a pajzsmirigyeddel, es nem-e attol van hogy kover vagy, mert ha van, akkor maskeppen kell fogyizni, es gyogyszert is kapsz. ha nincs bajod pajzsmiriggyel, akkor viszont, dieta salata , gyumolcs(ha eg a gyomrod, ne egyel almat, es narancsot, grapefruit mert az savat csinal) este lefekves elott legalabb 3 oraval vacsizz, joghurt, piritos, vagy salata, attolis jol tudsz lakni, tehetsz bele husit is. emellett szerintem edzoterem , szemelyi edzo aki osszeallit neked egy celzott programot. csokkentsd a kaja adagjaid, keruld a cukros uditoket es ilyenek.
de eloszor menj el dokihoz en ezt tanacsolom.

Nincs semmi baj a pajzsmirigyemmel, meg semmi ilyesmi.
Családtagok is kövérek.
Amúgy 165 cm magas vagyok.
Többiek is kb 90-100 kg-mosak..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!