Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? Nagyon...

Hogy fogyjak le? Nagyon szeretném!

Figyelt kérdés

110 kg-mos 16 éves lány vagyok.

Szeretnék lefogyni, mert a kondim nagyon rossz, levegőt is egyre nehezebben kapok.

Étkezésemen nem igazán tudok változtatni, max kisebb adagok...

Ennyit eszek:

Reggel 6kor. 1-2 zsemle csirkemellsonkával

Ebéd kb 2-3 körül: (van, hogy 4, attól függ, meddig van suli) az amit épp anya főz (de nem eszek ilyen tiszta zsíros kajákat mint pl pörkölt)

Vacsi este 6kor: általában szendvics

Gyümölcsöket szinte ne is eszek, mert majdnem mindentől ég a gyomrom este.. Segítsetek légyszí, hogy oldjam meg az étkezést?:(

Ja, és még egy.. Hogy mozogjak? Mozogjak most egyáltalán? Vagy majd ha fogytam 1 kicsit? Megterhelő lenne nagyon?

Köszi a tippeket

16/L

2010. márc. 8. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
A reggelid után nagyon sok idő telik el étel nélkül,ezen mindenképp változtass.Mozgásnak elég most egy jó nagy séta,de ha kétjegyű leszel,akkor mehet más is.Ha van lehetőséged,akkor konditeremben fogadj személyi edzőt,ők nagyon profik.
2010. márc. 8. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Akkor is csak péksütit ennék.. :(

Ezért inkább nem eszek semmit, mert tudom, hogy így is sok... De most mégse vihetek egy darab csirkemellet suliba...

2010. márc. 8. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? A családtagok is küszködnek súlyproblémákkal?
2010. márc. 8. 20:41
 4/10 anonim válasza:

hat nem lesz konnyu, es hosszu is lesz szerintem. de ha kitarto vagy es tenleg akarod, akkor kitartszasz, es abbol amit irtal nekem ugy tunik szeretned. en azt tanacsolnam elso lepeskent hogy menj el enyukaddal(vagy nelkule) ey dokiho, hogy nezzek meg nincs-e gond a pajzsmirigyeddel, es nem-e attol van hogy kover vagy, mert ha van, akkor maskeppen kell fogyizni, es gyogyszert is kapsz. ha nincs bajod pajzsmiriggyel, akkor viszont, dieta salata , gyumolcs(ha eg a gyomrod, ne egyel almat, es narancsot, grapefruit mert az savat csinal) este lefekves elott legalabb 3 oraval vacsizz, joghurt, piritos, vagy salata, attolis jol tudsz lakni, tehetsz bele husit is. emellett szerintem edzoterem , szemelyi edzo aki osszeallit neked egy celzott programot. csokkentsd a kaja adagjaid, keruld a cukros uditoket es ilyenek.

de eloszor menj el dokihoz en ezt tanacsolom.

2010. márc. 8. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha komolyan úgy érzed,hogy nem tudod megoldani,akkor kérlek ne félj segítséget kérni a háziorvosodtól.Hidd el,muszáj lenne személyre szabott jó tanácsot kapnod,mert mi itt csak lökjük a hülye szöveget.Ez nem az,komolyan mondom.
2010. márc. 8. 20:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj a pajzsmirigyemmel, meg semmi ilyesmi.

Családtagok is kövérek.

Amúgy 165 cm magas vagyok.

Többiek is kb 90-100 kg-mosak..

2010. márc. 8. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Én egy 19 éves lány vagyok, én is súlyproblémákkal küzdök, mondjuk nekem 10 kg-ot kellene leadnom, de én mégis úgy érzem, mintha 20-at kellene. Nem tudom hogy vagy vele, de én szívesem megismerkednék veled. :D Beszélgetnénk, meg egymást bíztatnánk, mert rám nagyon rám férne. :D Hm?
2010. márc. 8. 20:46
 8/10 anonim válasza:
ez örökletes nekem az a bajom h 17 cm és 55 kkg nekem meg a csaladba miindenki vékony szoval... és hizó kurát tartok de mégsem
2010. márc. 8. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki vékony, csak én vagyok tehénke. :D 17/170/64
2010. márc. 8. 20:51
 10/10 anonim válasza:
170cm elözö
2010. márc. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!