Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy vékonyabb lábam legyen?

Figyelt kérdés

Egy 50 kg-s lány vagyok, a lábaimmal viszont nem vagyok megelégedve... szóval szeretném ha vékonyabb lenne...

fogyókúrázással, mozgással? vagy mi segíthet?

2015. aug. 5. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Kerdes, hogy mitol vastag.

Tul izmos? Esetleg zsir van rajta? A genetika is hatart szabhat az atalakulasnak.

2015. aug. 5. 09:58
 2/9 A kérdező kommentje:

nem tudom, vastag az én szememben...

valahogyan lehetne vékonyabb

2015. aug. 5. 10:01
 3/9 anonim válasza:
Kérdés hogy mitől vastag. Ha a csontok eleve vastagok akkor nem. Viszont szépen kidogzhatod futáassal, biciklizéssel, szögdeléssel, stb.
2015. aug. 5. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg koplalással, de azt meg feletsd el. Kép nélkül is megmondom, hogy tuti nem vastag a lábad. Miért akarnak a lányok vékony lábakat? :(
2015. aug. 5. 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:

igazából annyi lányt látok nagyon vékony lábakkal, és nekem nem teljesen olyan nagyon ropi lábaim vannak, inkább átlagos. :(

[link]

mondjuk ilyesmit szeretnék amiket fent linkeltem. főleg a legalsó kép :(

2015. aug. 5. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezeknek a lanyoknak valoszinuleg olyan a genetikajuk, hogy hamburgeren elve sem lennenek koverek.

Egeszseges fogyokuraval ez az alak nem erheto el, ha te "atlagos" alkat vagy. el kell fogadnod magad, igy is lehetsz csinos!

2015. aug. 5. 10:58
 7/9 anonim válasza:
2015. aug. 5. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Vékonyabb nem lesz, bármit csinálsz. Ha csak 50 kg vagy, akkor biztos nem a zsírtól nagy, tehát fogyókúra ezesetben nem segít. A sporttól vékonyabb nem lesz, mivel terhelésnek teszed ki, így megerősödik az izom és nagyobb lesz. Ha ilyen a genetikád, nem tudsz vele mit csinálni.
2015. aug. 5. 11:45
 9/9 anonim válasza:
Nekem pl. Meghan T. lába jobban bejön mint ezek.:)
2015. aug. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!