Tényleg olyan kövér vagyok? :O
Figyelt kérdés
11 évesen 160 cm és 58 kg vagyok. Eddig nem volt semmi bajom a súlyommal, de jöttek a drágalátos szüleim. Pl.: Uzsira ettem 1 vajas kenyeret, apám már mondta: Dagika már megint eszik. Ebben a pillanatban az önbizalmam kb a 0 alá süllyedt.Aztán jött a suli.a GYÖKEREK CSESZTETTEK,HOGY KÖVÉR VAGYOK,HULLAHOPPOZNI NEM TUDOK,ADJAM ODA NEKIK.Pedig tudtam jól,és mégis elvették.De azóta szénné oltottam őket.Nem érdekel,ki mit mond a suliban,de a szüleim véleménye igen.Szerintetek is kövér vagyok?2015. aug. 1. 18:09
1/8 anonim válasza:
Hááát... Én 22 évesen vagyok 60 kiló. Szerintem 11 évesen olyan 40 körül kellene lenni. Vagy 45. Az 58 lehet, hogy sok egy kicsit. De igazából képről jobban meg lehetne állapítani. Amúgy meg ha Te jól érzed magad a bőrödben, akkor ne törődj másokkal. A suliban engem is mindig cseszettek valamivel, meg is lett az eredménye, remélem, hogy ők legalább annyira boldogok, mint ahogy én nem. Szóval az osztálytársakra ne figyelj, még ha nehéz is. A szüleidnek meg mond meg, hogy ne mondják ezt neked, mert rosszul esik. Nyugodtan meg mondhatod nekik, ezzel semmi rosszat nem mondasz nekik.
2/8 anonim válasza:
Hát.. nem vagy vékony. Hogy kövér vagy-e, azt látatlanban nem lehet megmondani.
4/8 anonim válasza:
Első a súlyt ne életkor alapján mérd, hisz sokféle testmagasság, alkat és testösszetétel van. Én 11 évesen 165-170centi voltam, a 40kg-mal erősen alultáplált lettem volna.
Kérdező, nyilván van rajtad felesleg, hiszen elég sokan megjegyezték már azt körülötted, még ha nem is a jó módon. Azt, hogy mennyire rossz a helyzet, egy kép alapján lehetne eldönteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Le szeretnék fogyni 10 kilót.Valaki valami jó módszert tud? Köszi mindenkinek. :D :)
2015. aug. 1. 19:24
6/8 anonim válasza:
Sportolj valamit és keveset egyél.
7/8 anonim válasza:
Még van 1 hónap a nyárból. :) Ha mindennap mozogsz fél órát, már az is elég. (például strandon úszás, tánc, bicikli, görkori) 11 évesen még nem kell összevissza fogyóznod. Hirtelen meg fogsz nőni, hidd el. :) Ha már most 160 cm vagy, 10-15 centit biztos nősz még! Ne egyél zsíros ételeket, én leginkább attól vagyok hajlamos hízni és nem a szénhidráttól. Kenyeret ehetsz, de ne vajasat! Sok gyümi, zöldség, víz, zöldtea, stb...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Most 2 hétig járok úszásra.Minden nap 1 óra.És minden nap iszok vizet minimum 2 litert.Valamint minden nap ugráló kötelezek.Tegnap 120-at csináltam.:DD A tanácsodat megfogadom.Köszönöm :*
2015. aug. 4. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!