Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan nyerhetnek a ''versenyb...

Hogyan nyerhetnek a ''versenyben? "

Figyelt kérdés
Az ikertestveremmel fogyokuraversenyt csinalunk. O korulbelul olyan 75-77kg es 168 cm en 167 cm es 65 kg vagyok. A verseny lenyege hogy 1 honap alatt ki tud tobbet fogyni. Tudom a gyors fogyasnak nincs ertelme es nem is azert csinalom, hanem hogy nyerjek. Rajta tobb a zsir mint rajtam mert en sportoltam. Nem a kgban valo fogyas a lenyeges hanem a ruhameret. O a koplalast valasztotta es mar lathatoan fogyott is olyan 3 kgt en a sportot es a dietat valasztottam de eddig mintha inkabb hiztam volna. Evkozben is ezt csinaltam es akkor fogytam. Valami latvanyos es gyors fogyokura kellene nekem hogy nyerjek. Szendhidratot nem eszek. Valami tuti tipp ami biztosan bejon? Nagyon fontos lenne! Elore is koszonom! :) 17/L

2015. júl. 30. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a versennyel foglalkozz, hanem a testvéreddel! Nagyon sürgősen beszéld le a koplalásról, mielőtt valami komolyabb baja esne! Máskor pedig ne is csináljatok ilyen hülyeséget... Egy rendes életmód váltással mindkettőtök egészséges teste kialakul majd.
2015. júl. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!