Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogok valamenyit hizni ha...

Fogok valamenyit hizni ha futottam 2,5 km. t aztan ettem 3 kisebb szelet hazi sütit (kevert kakaosat) utana meg csinaltam 270 guggolast? Ha igen akkor mennyit?

Figyelt kérdés
A guggolast ugy hogy valtva 50essevel nyitott es zart labakkal...az utolso meg 35-35
2015. júl. 28. 21:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
EN is nap mint nap megallom de egyszer elcsabulhat az ember...nem tudom hany eves vagy de en 17 es igy picit nehezebb ellenallni föleg hogy regen nagyon sok edesseget ettem es mostmar szinte semmit...egyebkent 63 kg körül vagyok es 168 cm....azt irtam fent hogy felvalt nyitott es zart labakkal de a zartat nem szo szerint ertettem ezert irtam utana kommentbe amit
2015. júl. 30. 11:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Amugy azt nem tudom elhinni hogy 4 orat biciklizel 36km/h.val...en is szoktam szobabiciklizni 1 orat kb 17km/h.val ugy hogy nem megyek lassan...de amikor ugy csinalom hogy 20 masodpercet tiszta erömböl es 10 mp.et normalis tempoban tekerek meg akklr is a leggyorsabb az 24km/h szokott lenni...szoval nem tudom neked milyen szobabiciklid van
2015. júl. 30. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:
hat az attol fugg h milyen erossegen csinallod az enyemen van 9fajta, 1 2 3 4 ezek kardiosak a maradek az berosito es en 3ason vegzem napi 4x1orat
2015. aug. 1. 13:05
 14/16 A kérdező kommentje:
En is 3-4en szoktam
2015. aug. 1. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne cikizzétek már, mert keveset fut... Valaki még ennyire sem erőlteti meg magát. Én is 2-3 km-es távokat teszek meg, amire igazán kell figyelni az a precíz étrend és láss csodát, hetente sikerül leadnom 1 kg-ot. Én inkább a kisebb távokat preferálom, mert a hosszan kinyújtott kardió katabolizmushoz, izomvesztéshez vezet.
2015. aug. 24. 02:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Nah...köszönöm..lrgalabb valaki egyetert velem :)
2015. aug. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!