Skinny fat. Valaki?
Nem feltétlen fogyás a célom. Jelenleg 178 cm-hez vagyok 61-62 kg, szóval a súlyom nem sok. Azonban az úgynevezett ,,skinny fat" vagyok, mivel a combom és a fenekem löttyedt, narancsbőrös, stb. Ez főleg a belsőcombomnál és a fenekem melletti kis ,,dombocskán" vehető észre. (A hasammal nincs gond,tudom, hogy nincs helyi fogyás.) Tehát ezen szeretnék változtatni. A kérdésem tehát, hogy milyen étrendet, illetve mozgást javasoltok? Illetve, hogy a célom elérhető-e egy hónap alatt?Most körülbelül így nézek ki: [link]
Valami ilyesmi lenne a célom: [link]
Előre is köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
Ha egy hónap alatt így ki lehetne nézni szerintem a nők 90%így néz ki!
# 5
Ja és nem koplalnak ne éljünk tévhitekbe!
# 5
Azért ez nem ilyen egyszerű ahogy azt te leírtad!
Skinny fat.Ertem mire celzol...hat figyelj eloszor is etrend: swmmi cukor es jo lenne ha minoswgi cuccokea valtanal:reggel teljes kiorlesu szenhidrat:zabkasaval,t.k.kenyerrel,tizoraira gyumolcs,ebedben ha szigorubb vagy salata+hal/csirke ha nem akk barna rizs,teljea kiorlesu teszta+csirke/hal,uzsonna legyen feherjetartalmu:sovanyturo(ilyenkor ehetsz egy kis gyumit hozza,natur joghurt,kefir stb.es vacsizni is kell,lefekves elott harom oraval.en ilyet szoktam: salata hallal v csirkevel.
A fogyashoz kell az aerob mozgas,futas biciklizes seta stb.Kardio segit izomformalasban pl rubint reka (ha ilyen segget akarsz akk a 2010 90 perces teljes atmozgatas/(+)40 perces fenek blokk).Kell ido a regeneralodasnak(minimum egy nap) a lenyeg h amikor csinalod jol dolgoztasd meg.
A turelem meg alap dolog.Sajnalom de igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!