Dinnye-diéta ki csinálta, hatott e?
Akármit csinálnak a glikogénraktárak, kalóriadeficitben csak fogyni kell valahonnan, de hogy izombontás is lesz, az fix.
5 nap alatt pedig senki nem fogy le... A minden kipóbálása helyett egy icipici utánaolvasás jó lett volna, mondjuk a legeslegalapabb információk testünk működéséről és a helyes táplálkozásról.
Cukorral fogyni... Millió ilyen kérdést láttam már, de máig megdöbbent.
S mi volt a minden? Ketogéneztél is pár hónapig? Az se hat mindenkinél, de azért sokaknál elég mesés a hatása. (Megértem, ha nem csináltad, én is egy év stagnálás után vettem rá magam, de ez egy tartható, értelmes életmód, illetve egyeseknél fogyókúra, de ha csak visszaugrik az ember a régi életébe, akkor újra meghízik. No persze, nem mindenkinek való, mint ahogy egyetlen étrend sem. De mindig eszembe jut, ha valaki azt mondja, mindent megpróbált s kétségbeesésében már a cukordiétáknál tart...)
napi 1500-2000 kcal-ra van az embernek szüksége, 1kg görögdinnye kalória tartalma 290kcal. (napi 5kg min)
Nem árt megjegyezni, hogy a fiatalokon gyors átmegy a víz így nem laktatna eléggé.
Fogyáshoz kalóriaszámolást meg napi 20-30 perc futás/biciklizés elég (főleg akkor hatékony ha rendszeres)
de mivel fiatal vagy lehet hormonprobléma? keress fel egy endokrinológiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!