Energiaitaltól hízhattam ennyit?
Kb egy éve iszom energiaitalt minden nap rendszeresen. Volt, hogy napi 3-4 dobozzal, egy ideje próbálok leállni, most már csak 1-1 doboz csúszik be ha nagyon fáradt vagyok. A szar melóm miatt szoktam rá, nagyon korán kelek és későn érek haza. De ez mindegy is.
Szóval a hasamra nagyon sokat híztam, meg a combomra, tavalyi gatyám nem jön fel rám, nem tudom összegombolni... Amúgy ugyanúgy kajálok mint azelőtt. Lehet az energiaitaltól ilyen mértékű hízás, vagy lehet betegség is...?
Csomó ismerősömön meg sem látszik. :/
Nem trollkodom, szeretnék visszafogyni. Ha abbahagyom, fokozatosan visszafogyok, ugye?
Akkor tegyük rendbe a dolgokat!
A mértékletes energiaitalozás nem károsabb, mint a kávézás. Mondjuk a napi 3-4 doboz már sok, bár az sem mindegy, hogy milyet iszol. Egy Hell Strong például közel háromszor annyi koffeint tartalmaz, mint egy Kobra.
A másik említésre érdemes dolog, hogy ha több kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit leadsz, akkor hízni fogsz. Persze, a szervezet kisebb eltéréseket kompenzálni, de összességében ez általános szabálynak mondható. Nincs gond az energiaital-fogyasztással, van, hogy az embernek mesterségesen kell az éberségét megőrizni. Csak mellette egészséges életmódot kell folytatni. Véletlenül nem szellemi munkát végzel, ami mellett már nincs időd annyit mozogni, mint régen?
Hát valóban más a melóm, többet ülök, de mellette nincs időm mozogni mert 2 helyre járok, aludni járok kb haza. :) Innen már látszik a kimerültségem oka... de sajnos ez a helyzet legalább 2 évig nem fog változni, most szükségem van erre a 2 helyre.
Annyit tudok tenni hogy sétálok, esetleg, de ebben a nagy melegben csak menekülök haza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!