Cigiztek diéta alatt? Vagy teljes életmodvàltàson estetek àt és a cigit is elhagytàtok?
Figyelt kérdés
Esetleg ronthat ez a diétàn?2015. júl. 21. 10:50
1/4 anonim válasza:
A diétán nem ront a cigaretta. Az eredményén inkább. A cigaretta kihatással van a bőr állapotára is többek között. Főleg nők esetében. Szóval nem kell attól tartanod, hogy a cigi miatt nem sikerül majd a diétád, mert ugyanúgy fogyhatsz cigi mellett is. A különbség csak a végeredmény. Ami nem is biztos, hogy azonnal látszik. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben diéta mellett rendszeresen mozogsz és megszereted a sportot és esetleg szeretnéd, hogy javuljon a teljesítményed, na abban fog igazán gátolni a cigaretta. Ha van hozzá elég kitartásod, próbáld meg letenni, de nem a diéta miatt kell, hanem hogy egészséges legyél.
2/4 anonim válasza:
Ja és egyébként igen, én cigiztem a diéta alatt és sajnos cigizek a mai napig, a napi mennyiséget sikerült lecsökkentenem nagy erőfeszítések árán, de ez még csak fél siker. Célom, hogy teljesen letegyem, de addig nem fog sikerülni, amíg a fejemből ki nem verem 100%osan azt, hogy utána visszahízok. Pedig tudom, hogy ha normálisan étkezem utána is és mozgok akkor nem fog bekövetkezni, de ez az apró tévhit mélyen gyökerezik még bennem is.
3/4 A kérdező kommentje:
Régen nagyon sokat cigiztem.Manapsàg a héten 1-2 nap ràgyùjtok de akkor se sokat,viszont van,hogy egéssz héten nem.Àltalàban hétföként,mert akkor talàlkozok a legjobb baràtnömmel és egy jò kis kàvé és csevely mellé ràgyujtok.Viszont nekem ez megfelel,nem hàtràltat az edzésben sem.Kivàncsi voltam màs hogy van ezzel
2015. júl. 21. 13:19
4/4 anonim válasza:
Nálam a kettő összefügg. Elsősorban a cigiről szerettem volna leszokni, de rettentően féltem, hogy elhízok a leszokás miatt és ezért plusz mert amúgy is van rajtam egy pár kg, ami még nyugodtan lemehet, diétázni is kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!