Mi baja lesz valakinek ha éhgyomorra kávét iszik?
Ha utána semmit nem eszik, akkor gyakori probléma a savtúltengés, komolyabb esetben gyomorfekély, mert a kávétól megindul az emésztés, de ugye nincs mit megemészteni. (a meginduló emésztés a sokak által kihasznált reggeli nagydolog is mutatja)
Tehát legalább egy szelet pirítóst valami feltéttel nem árt utána enni, 2 perc az ember életéből. Én se vagyok reggelente éhes, de ennyit még lebírok nyomni és igazából meghálálja magát, mert nem érzem de szükségem van erre az induló energialöketre, mert nem csak a kávé adja :)
Csak attól, mert éhgyomorra iszom, semmi. Mivel üresen nem tudom meginni, mindig étkezést jelent, a legjobb összetételben, fehérje, zsír, minimális szénhidrát :)
Más kérdés, hogy jobbnak tartom elhagyni, inkább kakaózom, ha muszáj, de lehetőleg kihagyom az összes édességet. A kávé sosem élénkített, más kapcsolatban álltam vele, nass volt.
a kávéban lévő tejtől cukortól édesítőtől indul meg az emésztés.
ezért a sima kv minden nélkül még időszakos böjtben is megengedett mert nem befolyásol semmit.
Rendben:) akkor ezért isszák az anorexiások is...
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!