Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi baja lesz valakinek ha...

Mi baja lesz valakinek ha éhgyomorra kávét iszik?

Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nagyjából mindenki így csinálja, aki kávézik. Semmi, pótolni kell a vizet.
2015. júl. 18. 23:16
 2/9 anonim válasza:
100%

Ha utána semmit nem eszik, akkor gyakori probléma a savtúltengés, komolyabb esetben gyomorfekély, mert a kávétól megindul az emésztés, de ugye nincs mit megemészteni. (a meginduló emésztés a sokak által kihasznált reggeli nagydolog is mutatja)

Tehát legalább egy szelet pirítóst valami feltéttel nem árt utána enni, 2 perc az ember életéből. Én se vagyok reggelente éhes, de ennyit még lebírok nyomni és igazából meghálálja magát, mert nem érzem de szükségem van erre az induló energialöketre, mert nem csak a kávé adja :)

2015. júl. 18. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi giazából, legalábbis egy felnőtt esetében sok gondot nem tud okozni.
2015. júl. 18. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak attól, mert éhgyomorra iszom, semmi. Mivel üresen nem tudom meginni, mindig étkezést jelent, a legjobb összetételben, fehérje, zsír, minimális szénhidrát :)

Más kérdés, hogy jobbnak tartom elhagyni, inkább kakaózom, ha muszáj, de lehetőleg kihagyom az összes édességet. A kávé sosem élénkített, más kapcsolatban álltam vele, nass volt.

2015. júl. 19. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

a kávéban lévő tejtől cukortól édesítőtől indul meg az emésztés.

ezért a sima kv minden nélkül még időszakos böjtben is megengedett mert nem befolyásol semmit.

2015. júl. 19. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Erős vízhajtó hatása van, ami üres gyomorral gyorsabban hát.
2015. júl. 19. 01:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Rendben:) akkor ezért isszák az anorexiások is...

köszönöm a válaszokat:)

2015. júl. 19. 07:58
 8/9 anonim válasza:
100%
A koffein indítja meg az emésztést nem a tej vagy a cukor. Nem véletlen, hogy sok fogyi tablettában van koffein. Gyorsítja az emésztést, anyagcserét.
2015. júl. 19. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is sima kávét iszom, 10 percen belül érzem, hogy megmozdul bennem egy hegy...
2015. júl. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!